© Esenyurt Haberleri

1milyonluksayfa'da interaktif reklamınızın olmasını istermisiniz?

Esenyurt'tan ileriye yönelik proje bazlı piksel reklamcılığı ile bilinen interaktif reklam sitesinin yayında olduğunu fark ettik ve sizler için sitenin içeriğini paylaşmak istedik

1milyonluksayfa piksel satışı dışındaki hedefi de güzel bir link arşivi oluşturmaktır. ziyaretçiler küçük resimler arasından kendi zevklerine göre, ilgi duydukları karenin üstüne gelip reklamları tıklayacaklardır.

Böylece reklam verenler de sayfalarına ilgi duyan ziyaretçiler kazanacaklardır. Sayfanın öncelik amacı maddi külfetten kurtulmak ve Katılım arttıkça yatırım araçları geliştirmek.

1milyonluksayfa.com; evimizde vakit geçirmemiz gereken karantina döneminde, insanlara tek sayfada vaktini değerlendirebileceği birçok alternatif sunan ve bu dönemde insanların oluşmuş günlük rutinlerine değişiklik katmayı hedefleyen bir girişimdir.

Kutu/piksel satın alarak:

1- Link bağlantınızı vererek, yeni kullanıcılar kazanabilirsiniz.

2- Reklamınız minimum 1 yıl kalacağı için,  diğer uygulamalarımız/projeler bittikten sonra trafik almaya devam edebilirsiniz.

3- Reklamınıza hangi tarihlerlerde kaç kişinin tıkladığını panelinizden takip edebilirsiniz

FİYATLANDIRMA

Piksellerimiz küçük bütçeli veya büyük bütçeli herkese açıktır.

Piksel başına 1 TL  1 kutuda toplam 100 piksel vardır. Boyutu 10X10’dur En az bir kutu içerisindeki reklamlarınızı kabul edebiliyoruz. Teknik olarak daha küçük bir resim boyutu sitede görünmesini sağlamaz. Piksel adedinin 1 TL olduğunu biliyoruz artık. Örnek; min:1 yıl için gecerli 3000 TL'lik piksel alan katılımcımız günde yalnızca 0.01 kuruş ödemiş olacak min:1 Max:belirsiz süre sitemizin açık kalacağını belirtmek isteriz.

İLERİ YÖNELİK PROJELERİMİZ

• 1milyonluksayfa.com olarak katilim arttıkça sayfanın kalitesi artacak iOS ve Android uygulamaları için çalışmalara başlamak

• Yeterli katılım oluştuğunda birçok e-ticaret yapan firmalar gibi farklı kompestle müşterilerimize özel ÜCRETSİZ veya İNDİRİMLİ kullanabilecekleri platform hazırlama (haritalarda geze bildiğiniz gibi) işletmelerinde içine girebileceğiniz VİDEO tabanlı uygulama tasarlamak. Tasarımların patenti henüz alınmadığı için detaylı bilgi veremiyorum.

• EĞİTİM alanında öğrencilere katkı sağlamak. insanların sağlıklı yaşamalarını sağlamak için seminerler

KADINA şiddetin azalması için gerekli eğitimler ve konferanslar düzenlemek daha fazla toplum kitlesine sahip olmak.

HAYVAN HAKLARINI savunmak ve çevre sakinlerini konu hakkında bilinçlendirme çalışmaları başlatmak.

• ÜRETİM hattı kurmak daha fazla İSTİHDAM sağlamak. BİLİŞİM TEKNOLOJİ ve SAVUNMA sanayi sektörlerinin faal olarak hizmet vermek.

• SOSYAL SORUMLULUK projelerine katkı sağlamak

• Reklamlarda MÜŞTERİLERİMİZDEN gelecek sloganları yayınlamak

• İstediğimiz ve hayal ettiğimiz projelerde bizlere ilgi göstermenizi ve katılım sağlamanıza tavsiye ediyorum çünkü bunlar şimdilik kağıt üzerinde kalabilir ancak inanıyorum ki yarın için daha fazla umut bizi bekliyor olacak.

İlginizi Çekebilir

Bilişim Uzmanı Suat Işıklı Teknoloji kampına katıldı

Bilişim Uzmanı Mehmet Suat IŞIKLI Antalya’da düzenlenen HYBRONE teknoloji kampına katıldı. Türkiye’nin en büyük ve tamamen yerli mühendislerin hazırladığı, uluslararası alanda da çok büyük şirketlerin takip ettiği HYBRONE uygulamasının lansmanı ve eğitim kampı yoğun katılım ile gerçekleşti. Doğu Anadolu Bölgesinden kampa katılan tek isim Mehmet Suat IŞIKLI oldu.

Airfryer kullanmak sağlıklı mı?

Son yıllarda hayatımıza hızla giren airfryer fritözler sağlıklı mı? Yağsız pişirme lezzeti etkiliyor mu?

Youtube’da Döngü Nasıl Yapılır?

Youtube’da döngü nasıl yapılır; aynı video ya da listeyi sürekli olarak oynatmak istiyorsanız video ve listenin yanında bulunan döndürme simgesine basarak döngü aktif hale getirilebilir.

2024’ün Web Tasarım Trendleri Webintek ile Netleşiyor!

Dijital dünyada var olmanın avantajları bir hayli büyük. Her sene başka bir boyuta evrilen web tasarım sektörüne yön veren firmalardan biri olan Webintek ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik. 2024’ün Web Tasarım trendleri ve web tasarım örnekleri ile ilgili Webintek’in bırakmış olduğu notlar şu şekilde:

OnePiece Full İzle

Eiichiro Oda tarafından yaratılan OnePiece, geniş bir karakter kadrosuyla dolup taşan bir manga ve anime serisine ev sahipliği yapar.

Akıllı Saat Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Akıllı saatler günlük yaşam tarzımızın önemli bir parçası haline geldi. Sadece zamanı söylemekle kalmıyor, aynı zamanda GPS takibi, fitness takibi, mesajlaşma ve arama ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli özellikler sunuyorlar. Giyilebilir cihazların artan popülaritesiyle birlikte, piyasada binlerce akıllı saat mevcut ve bu da doğru olanı satın almayı zorlaştırıyor. Dolayısıyla, yeni bir akıllı saat için pazardaysanız, satın almadan önce göz önünde bulundurmanız gereken ilk sekiz faktörü burada bulabilirsiniz.

TÜM HABERLER