© Esenyurt Haberleri

Akdemir Ailesinin Baba acısı

Esenyurt ‘un tanınan ailelerinden Akdemir Turizm ve Taşımalık firma sahipleri İhsan, Hakkı, Musa, Kahraman ve Habib Akdemir’in babaları Muzaffer Akdemir hakka yürüdü.

Aynı zamanda geçmiş dönem Esenyurt Belediye Meclis üyesi olan İhsan Akdemir ilekardeşleri Musa Akdemir, Hakkı Akdemir, Kahraman Akdemir, Habib Akdemir’i acılı günlerinde dostları yalnız bırakmadı.

Esenyurt Gümüşhaneliler Derneği Başkanı olan Hakkı Akdemir ve Esenyurt SS.113 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Eski Başkanı olan Musa Akdemir taziyeleri kabul ederek, böyle bir günde yalnız bırakmayan tüm dost ve yakınlarına teşekkür ettiler.

Ebedi yolculuğuna uğurlanan merhum Hacı Muzaffer Akdemir uzun bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlığına yenik düşerek İstanbul, Esenyurt ’ta vefat etti. Muzaffer Akdemir 85 yaşında ve 9 çocuk babasıydı.

Esenyurt İnönü Mahallesi, Hz. Ömer Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı ardından Muzaffer Akdemir’in na’şı defnedilmek üzere memleketi Gümüşhane’ye götürüldü.

Cenaze namazına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, ilçe daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Kadıoğlu namaz sonrasında Akdemir kardeşlere başsağlığı dileğinde bulunarak cenazeyi Gümüşhane’ye uğurlayanlar arasında yer aldı.

Bizde Esenyurthaberleri.com ve Kent Haber Ailesi  olarak merhuma rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

Başkan Özer, Yakınan değil iş yapan bir belediye başkanı olacağım!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladı

Esenyurt'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

TÜM HABERLER