© Esenyurt Haberleri

Albayrak’tan Arvasi’ye Tam Destek

Esenyurt Yenikent Mahalle Muhtar adayı Ömer Albayrak’tan Esenyurt Belediyesi Ak Parti Meclis üyesi Abdulkahhar Arvasi’ye tam destek geldi.

Muhtar Adayı Ömer Albayrak, yaptığı açıklamada, yıllarca Yenikent Mahallesinde ikamet eden mahallenin sevilen siması aynı zamanda Vanlı Kanaat önderlerinden sevgili ağabeyim Ak Parti Meclis üyesi adayı olan Abdulkahhar Arvasi, desteğim tamdır.  

Gönül Adamına Tam Destek

Esenyurt’ta Ak Parti saflarında yer alan ve uzun süreden beri destek veren kendisine tebliğ edilen görevleri de laiki ile yerine getiren başarılı çalışmalarını sürdüren Arvasi, hem bizim hem de birçok partilisinin de gönlünde yer ettiği kanısındayım, kapı kapı gezerek partisi için oy toplayan büyük destekler veren bu gönül adamı ayrıca yoksul, gariban, yetimin yanında yer aldığı gibi elinden gelen tüm desteği vererek bölgenin  sevilen sayılan bir ismi olan sevgili Arvasi'nin mecliste yer alması kamuoyunda da olumlu ve verimli sonuç doğuracaktır.  Bu anlamda bir kez daha burada açıklama gereği duyarak Abdulkahhar Arvasi Ağabeyime tam destek vereceğimizi ifade etmek istiyorum çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum dedi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

Başkan Özer, Yakınan değil iş yapan bir belediye başkanı olacağım!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladı

Esenyurt'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

TÜM HABERLER