© Esenyurt Haberleri

Avcılar'da dükkanı soyulan berber isyan etti: Bu ne biçim hırsız anlayamadım

Avcılar'daki bir berber dükkanına kapıyı tornavida ile zorlayarak giren hırsız yaklaşık 100 TL tutarında eski tıraş makineleri ve 15 poşet çay çaldı.

 Kamera görüntülerini izleyen berber Öztürk Karahan, hırsızın içerideki 3 küçük televizyon, içinde 500 TL’ye yakın para bulunan sadaka kutusunu götürmemesine şaşırdığını belirterek, şikayetçi olmayacağını söyledi.

Olay, Üniversite Mahallesi’ndeki Öztürk Karahan’a ait berber dükkanında saat 02.00 sıralarında geldi. Yüzünü saklama gereği duymayan kimliği bilinmeyen hırsız, kolunda sakladığı tornavidayı çıkararak kapıyı zorladıktan sonra içeri girdi.

Bir süre içeride emekleyerek ilerleyen hırsız, berber koltukların yanındaki etajerlerin çekmecelerini tek tek açarak kullanılmış, büyük bölümü eski birkaç eski tıraş makinesi ile biraz bozuk parayı alarak poşete koyup götürdü.

15 POŞET ÇAY ÇALDI

Sabah işyerine gelen kalfa ve çıraklar kapıyı açık görünce Karahan’a bilgi verdi. İşyerindeki kamera kayıtlarını inceleyen Öztürk Karahan, hırsızın her koltuğun karşısında bulunan 3 küçük led televizyon, içerisinde müşterilerin attığı 500 TL’ye para bulunan sadaka kutusunu çalınmadığını sadece eski birkaç tıraş makinesi, biraz para ve bir kalfanın 15 poşet çayının çalındığını gördü. Karahan, hırsızlığı arkadaşlarına gülerek anlatırken, “Hırsızın insaflısı mı, aptalı mı işyerimize girdi anlayamadım. Bu ne biçim hırsız anlayamadım gitti.

Kameraları fark etmemiş de olamaz. Berber dükkanından ne çalabilir ki? Para edebilecek şeyleri çalmamış. Gecenin 02.00’sinde 15 poşet çay, birkaç eski tıraş makinesi çalmak için hırsızlık yapılır mı? İhtiyacı varsa sabah bana gelse ona 100 verirdim. Bu kadar uğraşmasına gerek kalmazdı. Şimdi polisin de dünya kadar işi vardır. Onları da meşgul etmeyi düşünmüyorum” dedi. DHA

İlginizi Çekebilir

Başkan Çaykara Gazetecilerle bir araya geldi!

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara gazetecilerle bir araya geldi. CHP'nin her kademesinde görev yaptığını belirten Çaykara, “Ben rüzgarı önüne kattığı bir süreçten gelmiyorum. Bir popülizmin ürünü değilim.” dedi.

Avcılar’da ‘Mahalle Hizmet Seferberliği’ başlatıldı

Son yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara, Avcılar’ın 10 mahallesinde hizmet seferberliği başlattıklarını duyurdu. 'Mahalle Hizmet Seferberliği' ekibi ilk olarak Üniversite Mahallesi’nde çalışmalarına başladı.

Avcılar’da 4 katlı binanın önündeki kaldırım çöktü. Bina tedbir amacıyla boşaltıldı

Avcılar ilçesinde, 4 katlı bir binanın önünde bulunan kaldırım çöktü. Bina tedbir amacıyla boşaltılırken, ekipler tarafından yapılan incelemeler sırasında bir sorun olmadığı belirlendi.

Avcılar'da iki arkadaş, arabaya aldıkları kişiler tarafından silahla vuruldu: 1 ölü

Avcılar'da, sabaha karşı otomobile aldıkları kişiler tarafından silahla vurulan Mehmet Koç hayatını kaybederken Ahmet H.'nin ise tedavisi devam ediyor. Olay yerinden kaçan şüphelileri yakalama çalışmaları ise sürüyor.

Avcılar'da kiracıya kızan ev sahibi eşyaları balkondan attı

Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları 4'üncü kattaki balkondan attı. Eşyaların kaldırımı tamamen kaplaması nedeniyle ev sahibine bin 500 lira ceza kesildi.

Yer: Avcılar! Eğlence mekanında sevgilisini bıçakladı

Avcılar’da eğlence mekanında bir kadının erkek arkadaşını bıçakladığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

TÜM HABERLER