© Esenyurt Haberleri

Avcılar’da iş cinayeti: Çocuk işçi pres makinesine sıkıştı

Avcılar’da 17 yaşındaki çocuk işçi, naylon fabrikasında pres makinesine sıkışarak yaşamını yitirdi. Olay yerine TOMA ve çevik kuvvet sevk edildi.

Avcılar’da naylon fabrikasında çalışırken pres makinesine sıkışarak yaşamını yitiren işçinin cansız bedeni saatlerdir makinede bekletilirken, fabrika önüne TOMA ve çevik kuvvet polisi sevk edildi. 

İstanbul’un Avcılar ilçesinin Yeşilkent Mahallesin’de bulunan bir naylon fabrikasında 17 yaşındaki işçi, iş cinayetinde yaşamını yitirdi. Akşam saatlerinde fabrikada çalışan Van Bahçesaray Keçav köyü nüfusuna kayıtlı 17 yaşındaki çocuk işçinin cansız bedeni saatlerdir makinaya sıkışmış şekilde bekliyor.

Bekir Erdem’in yaşamını yitirdiğini duyan ailesi ve yakınları fabrika önüne geldi. Saatlerdir fabrika önünde bekleyen Erdem’in annesi ağıtlar yakarken olay yerine TOMA ve Çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Fabrika önündeki bekleyiş sürüyor. 

Ailesi Erdem’in işe başlayalı 3-4 gün olduğunu söyledi.

EVRENSEL

İlginizi Çekebilir

Avcılar’da 4 katlı binanın önündeki kaldırım çöktü. Bina tedbir amacıyla boşaltıldı

Avcılar ilçesinde, 4 katlı bir binanın önünde bulunan kaldırım çöktü. Bina tedbir amacıyla boşaltılırken, ekipler tarafından yapılan incelemeler sırasında bir sorun olmadığı belirlendi.

Avcılar'da iki arkadaş, arabaya aldıkları kişiler tarafından silahla vuruldu: 1 ölü

Avcılar'da, sabaha karşı otomobile aldıkları kişiler tarafından silahla vurulan Mehmet Koç hayatını kaybederken Ahmet H.'nin ise tedavisi devam ediyor. Olay yerinden kaçan şüphelileri yakalama çalışmaları ise sürüyor.

Avcılar'da kiracıya kızan ev sahibi eşyaları balkondan attı

Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları 4'üncü kattaki balkondan attı. Eşyaların kaldırımı tamamen kaplaması nedeniyle ev sahibine bin 500 lira ceza kesildi.

Yer: Avcılar! Eğlence mekanında sevgilisini bıçakladı

Avcılar’da eğlence mekanında bir kadının erkek arkadaşını bıçakladığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara görevi devraldı

Avcılar'da CHP listesinden seçimi kazanan Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara (33) mazbatasını aldıktan sonra görevi eski Başkan Turan Hançerli'den devraldı. Çaykara, "Hangi partiye oy verdiğine bakmadan eşit hizmet götüreceğimiz 5 yılımız olacak" dedi.

Avcılar'da kadın cinayeti! Eşini katletti!

Avcılar'da bir kadın cinayeti gerçekleşti. Şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşini silahla vurarak öldürdü. Olay sonrası şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı.

TÜM HABERLER