© Esenyurt Haberleri

Başkan Çalık: Sanat Bir Kentin Ruhudur

El Sanatları Atölyesi Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlerin el emeği, göz nuru eserlerinden oluşan sergi, Beylikdüzü Migros AVM’de açıldı.

Serginin açılışını yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık “Sanat bir kentin ruhudur. Bir kentin içinden sanatı aldığınızda o kentin ruhunu almış olursunuz.” dedi.

Mübeccel İmamoğlu ve kursiyerleri tarafından yapılan el emeği eserlerden oluşan sergi, Beylikdüzü Migros AVM’de açıldı. Serginin açılışına Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Belediye Meclis Üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Elif Necla Türkoğlu ve sanatsever vatandaşlar katıldı. Serginin açılışını yapan Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sergide yer alan eserleri tek tek inceleyerek Mübeccel İmamoğlu’ndan eserlerle ilgili bilgi aldı.

Çalık: Eserlerin Hepsi Çok Kıymetli

Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, sergi açılışında yaptığı konuşmada “Sizin ve her bir kursiyerinizin emeği olan çok güzel bir sergiyi açıyoruz. Sizi ve 360 öğrencinizi tebrik ediyorum. Migros AVM yönetimine sanata verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. 31 Mayıs’a kadar açık olacak el sanatları sergisinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Satışları bol olsun, inşallah.” şeklinde konuştu. Ressam ve El Sanatları Eğitimcisi Mübeccel İmamoğlu da açılışta yaptığı konuşmada “360 talebem var. Bundan sonra da Allah nasip ederse talebe yetiştirmeye devam edeceğim. İnşallah nice nice senelere…” diye konuştu.

Deniz kabukları, taş ve kağıttan yapılan tablolar, manzara resimleri, biblolar gibi hepsi birbirinden değerli eserlerden oluşan sergi 31 Mayıs’a kadar Migros AVM giriş katında görülebilir.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü’nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

Beylikdüzü’nde motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark eden polis dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheliler ile polisin kovalaması kask kamerasına yansırken 18 yaşından küçük olduğu belirlenen şüphelilerin üzerinde 1 adet havalı tabanca ve satışı yasaklı olan cinsel güç artırıcı ilaçlar bulundu.

Yabancı uyruklu şahıs Beylikdüzü'nde tuvalet soyarken yakalandı

Beylikdüzü’nde yabancı uyruklu şahıs ücretli tuvaleti soymaya çalışırken yakalandı. Hırsızlık şüphelisini yakalayan işletme sahibi "50 kere hırsızlık yaptı yakalamadılar. En sonunda ben yakaladım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adayı Vehbi Orakçı: İmamoğlu AK Parti'ye geçmek için benden yardım istedi

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Haberler.com yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu. Orakçı, İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediğini öne sürdü.

Beylikdüzü’nde operasyon! Piyasa değeri 15 milyon TL: Tam 18 bin adet ele geçirildi

Beylikdüzü’nde polis ekiplerince piyasa değeri 15 milyon TL olan 18 bin 325 cep telefonu ele geçirildi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı belli oldu!

Beylikdüzü'nde Mustafa Günaydın'ın yerine geçecek isim merakla bekleniyordu. AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçen yeni isim belli oldu.

Beylikdüzü’nde 25 yaşındaki genç 9'uncu kattan kendini attı!

Beylikdüzü’nde 25 yaşındaki bir genç, oturduğu apartmanın 9'uncu katından atlayarak intihar etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER