© Esenyurt Haberleri

Beylikdüzü'ne yeni çok amaçlı spor sahaları

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, özellikle çocuk ve gençlerin sıklıkla vakit geçirdiği çok amaçlı spor sahalarını bakım ve onarımdan geçiriyor.

Son 3,5 yılda ilçenin belirli alanlarına, park ve okullara 13 adet yeni çok amaçlı spor sahası kazandıran ve 26 sahanın da bakım işlemlerini tamamlayan Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, en güncel çalışması olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde 4 bin 500 m²’lik çok amaçlı bir saha oluşturdu.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, özellikle çocuk ve gençlerin sıklıkla vakit geçirdiği çok amaçlı spor sahalarını bakım ve onarımdan geçiriyor. Son 3,5 yılda eskimiş ve zarar görmüş 26 adet sahaya iyileştirme çalışmaları yapan ekipler, 13 adet yeni sahayı da ilçeye kazandırdı. Genç nesillerin spor alışkanlıklarını pekiştirmek amacıyla onların bedensel ve zihinsel gelişimini ön plana alacak uygulamaları hayata geçiren Müdürlük, bilhassa okul, parklar ve belirli alanlara daha fazla önem gösteriyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sahaların kullanım sıklığının düştüğü kış aylarında bakım ve onarım çalışmalarını arttırarak, vatandaşlara modern ve tertemiz spor sahalarında spor yapma olanağı tanıyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi Ali Talip Özdemir Caddesi ile Söğüt Sokak kesişimine 4 bin 500 m² ‘lik çok amaçlı spor sahası yapan Müdürlük, 7’den 70’e herkesin faydalanabileceği bu alanlar ile daha sağlıklı bir ilçe hedefleniyor.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü'nde parkın yanındaki çukur tehlike saçıyor!

Beylikdüzü'nde Ihlamur Caddesi üzerindeki çocuk parkının yakınında bulunan inşaat alanındaki çukur kapatılmayı bekliyor. Bölge sakinleri minik Edanur'un başına gelenlerden sonra yetkililere çağrı yaparak çözüm bulunmasını istiyor.

Beylikdüzü balık halinde silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Çıkan tartışmada bir şahıs tabanca ile etrafa rastgele ateş açarak 3 kişiyi yaraladı. Yaşanan kavga güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Beylikdüzü’nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

Beylikdüzü’nde motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark eden polis dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheliler ile polisin kovalaması kask kamerasına yansırken 18 yaşından küçük olduğu belirlenen şüphelilerin üzerinde 1 adet havalı tabanca ve satışı yasaklı olan cinsel güç artırıcı ilaçlar bulundu.

Yabancı uyruklu şahıs Beylikdüzü'nde tuvalet soyarken yakalandı

Beylikdüzü’nde yabancı uyruklu şahıs ücretli tuvaleti soymaya çalışırken yakalandı. Hırsızlık şüphelisini yakalayan işletme sahibi "50 kere hırsızlık yaptı yakalamadılar. En sonunda ben yakaladım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adayı Vehbi Orakçı: İmamoğlu AK Parti'ye geçmek için benden yardım istedi

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Haberler.com yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu. Orakçı, İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediğini öne sürdü.

Beylikdüzü’nde operasyon! Piyasa değeri 15 milyon TL: Tam 18 bin adet ele geçirildi

Beylikdüzü’nde polis ekiplerince piyasa değeri 15 milyon TL olan 18 bin 325 cep telefonu ele geçirildi.

TÜM HABERLER