© Esenyurt Haberleri

Beylikdüzü'nün Korulukları Sık Sık Yıkanıyor

Belirli aralıklarla korulukların minik sahipleri olan kuşların dışkılarından arındırılan alanlar, hem hijyen hem de görsel olarak temiz bir görüntüye sahip oluyor.

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çamlık alanları pırıl pırıl yapmak için çalışıyor.

Vatandaşların her gün doğayla buluşup, sağlıklı yaşam yürüyüşleri yaptığı, keyifli vakit geçirdiği Beylikdüzü'nün en yeşil alanları olan koruluklar belirli aralıkla yıkanıyor. Yürüyüş yolları üzerinde, banklarda oluşan kötü görüntü ve kirliliği ortadan kaldırmak için Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri belirlenen periyodlarla koruluklarda yıkama işlemi gerçekleştiriyor.

Koruluklara neşe katan kuşların dışkılarının vatandaşlara ve materyallere zararı olmaması açısından sterilize edilerek temizlikleri sağlanıyor. Her gün yıkanan Beylikdüzü Belediyesi önündeki çamlık alan ve gün aşırı yıkanan Enver Adakan Koruluğu ve Barış Parkı'nda bulunan koruluk haricinde zaman zaman çocuk oyun grupları da steril bir şekilde yıkanıp temizleniyor.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü ve Büyükçekmece sahil şeridindeki karavanlar kaldırıldı

Büyükçekmece ve Beylikdüzü sahil şeridinde uzun süredir park halinde bulunan karavanlar belediye ekipleri tarafından kaldırıldı.

Beylikdüzü'nde parkın yanındaki çukur tehlike saçıyor!

Beylikdüzü'nde Ihlamur Caddesi üzerindeki çocuk parkının yakınında bulunan inşaat alanındaki çukur kapatılmayı bekliyor. Bölge sakinleri minik Edanur'un başına gelenlerden sonra yetkililere çağrı yaparak çözüm bulunmasını istiyor.

Beylikdüzü balık halinde silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Çıkan tartışmada bir şahıs tabanca ile etrafa rastgele ateş açarak 3 kişiyi yaraladı. Yaşanan kavga güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Beylikdüzü’nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

Beylikdüzü’nde motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark eden polis dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheliler ile polisin kovalaması kask kamerasına yansırken 18 yaşından küçük olduğu belirlenen şüphelilerin üzerinde 1 adet havalı tabanca ve satışı yasaklı olan cinsel güç artırıcı ilaçlar bulundu.

Yabancı uyruklu şahıs Beylikdüzü'nde tuvalet soyarken yakalandı

Beylikdüzü’nde yabancı uyruklu şahıs ücretli tuvaleti soymaya çalışırken yakalandı. Hırsızlık şüphelisini yakalayan işletme sahibi "50 kere hırsızlık yaptı yakalamadılar. En sonunda ben yakaladım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adayı Vehbi Orakçı: İmamoğlu AK Parti'ye geçmek için benden yardım istedi

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Haberler.com yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu. Orakçı, İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediğini öne sürdü.

TÜM HABERLER