© Esenyurt Haberleri

Demir, AK Parti'den Meclis üyesi adayı oldu

Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri ile ilgili partilerde aday adaylığı başvuruları sürüyor. Has Yapı Yönetim kurulu başkan Yardımcısı İşadamı İsa Demir, Esenyurt AK Parti'den Meclis üyeliği için adaylık başvurusu yaptı.

Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri ile ilgili Ak Parti’de aday adaylığı başvuruları sürüyor. İşadamı İşadamı İsa Demir,  Esenyurt AK Parti İlçe Binasına yoğun bir katılım eşliğinde gelerek dosyasını ilçe başkanı Yasir  Çelik’e teslim etti.

Halka Hizmet Hakka Hizmettir

AK Parti Esenyurt ilçe teşkilatında gerçekleşen programda İlçe Başkanı Yasir Çelik’e Meclis üyesi adaylığı için dilekçesini teslim eden Demir burada yaptığı konuşmada, "Allah Gönlümüze kalbimize göre versin. Tabii AK Parti iktidarında Türkiye’de ne hizmetler yapıldığını sizler çok daha iyi biliyorsunuz. İstikrarın sürmesi, için, Ülkemizin gelişmesi için Ak Partinin iktidarına ihtiyacımız var. Benim hedefim hiç bir zaman mevki makam değil amacım sadece millete hizmet, dolayısıyla günümün çoğunluğu hemşehrilerim'le iç içe geçiyor. Sorunları çok iyi anlıyorum, halka hizmet hakka hizmet diyerek halkıma hizmet için buradayım. Durmak yok yola hep birlikte devam diyorum. Meclis Üyesi aday adayı olan tüm arkadaşlara başarılar dilerim.

Demir’den Teşekkür

İsa Demir, Başvuru sürecinde kendisini yanlız bırakmayan herkede teşekkür ederek şunları söyledi.

Bu gün Akparti Esenyurt ilçe başkanlığına yoğun bir katılımla meclis üyeliği Başvurusu’nda  bulundum bu mutlu ve önemli bir günde beni yalnız bırakmayan her daim yanımda olan başta ailem ve abim İlyas Demir'e aile büyüklerime Kanaat Önderlerine,  Anadolu Konfederasyon başkanı Yusuf Tuncil’e  Van Federasyon başkan Vekili ihsan Tuncil , sivil toplum Örgütü başkanlarına,  iş adamı Hasan Aydinç’e,  sanatçı Mehmet Öndül’e, Televizyon program sunucusu Hüseyin Tüncel ‘e  Basın mensuplarına ve katılan bizleri destekleyen tüm akrabalarımıza şahsım ve ailem adına çok Teşekkür ederim.  Ayrıca ev sahibi olan bizleri sıcaklığıyla güler yüzüyle samimiyetiyle karşılayan Esenyurt ilçe başkanı Sayın Yasir Çelik, beye bizlere göstermiş olduğu ilgi alakadan dolayı şahsım adına kendisine  ve yönetimine çok teşekkür ederim Allah çıktığımız bu yolda bizleri Muaffak eylesin dedi.

İlginizi Çekebilir

İstanbul Valisi Gül, Esenyurt'ta köpekleri site dışına çıkaranlara verilen cezaları iptal etti

İstanbul Valisi Davut Gül, Esenyurt'ta bir site içerisindeki sahipsiz iki köpeği dışarı çıkaran iki kişiye verilen idari cezanın iptal edildiğini bildirdi.

Başkan Özer Esenyurt'un şampiyonlarıyla buluştu

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, belediyenin desteklediği amatör spor kulüplerinde ve yine belediyenin spor merkezlerinde eğitim alarak ulusal ve uluslararası arenada şampiyon olan sporcuları makamında ağırladı.

Banka uygulaması ele geçirildi: Binlerce lira kredi çekilmiş!

Esenyurt'ta, Ferhat Yüksel, iddiaya göre; telefonundan bir süreliğine erişim sağlayamadığı mobil bankacılık uygulamasına başka bir telefondan girdiğinde, adına 168 bin 500 lira kredi çekilerek başka bir hesaba EFT yapıldığını gördü. Bankada güvenlik zafiyeti olduğunu söyleyen Yüksel, savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

Başkan Özer 3 Fidan’ı Anma Programında Konuştu

CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği 3 Fidanı Anma Programı’na katılan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer; “Kendilerinden daha büyük bir davaya inananlar, yaşamında daha büyük bir amaca bağlananlar, karanlıkta yürürken etraflarını aydınlatmak için yakacak bir şey bulamadıklarında gözlerini kırpmadan kendilerini feda ederler. 3 Fidan da o dönemde toplumu ve geleceği aydınlatabilmek için kendilerini bile bile feda etmiştir” dedi.

Belinden çıkardı, rastgele ateş etti!

Esenyurt Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Esenyurtta belinden çıkardığı silahla havaya rastgele ateş açtı" şeklinde paylaşılan görüntüler üzerine emniyet ekiplerince çalışma yapıldığı aktarıldı.

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

TÜM HABERLER