© Esenyurt Haberleri

Dev Bankanın Adı Değişti

Garanti Bankası bugünden itibaren 'Garanti BBVA' ismini kullanmaya başladı. Bankanın internet sitesinin adresi de değişti.

 BBVA tarafından geçtiğimiz yıllarda satın alınan Garanti Bankası, bugün itibariyle marka değişimine giderek GarantiBBVA olarak anılacak. Bankada yapılan değişiklikle birlikte alan adını da www.garantibbva.com.tr olarak değiştirdi.

Bugüne kadar www.garanti.com.tr alan adını kullanan Garanti Bankası marka değişimine giderek GarantiBBVA olarak anılacak.

BBVA tarafından geçtiğimiz yıllarda satın alınan Garanti Bankası bugün yapılan değişiklikle birlikte alan adını da www.garantibbva.com.tr olarak değiştirdi.

YENİ ADRESTE PISHING UYARISI

Google'ın internet tarayıcısı olan Chrome ise bu değişikliği Chrome tarafından Phishing olarak işaretleniyor ve sitenin tehlikeli olabileceği konusunda kullanıcılar uyarılıyor.

Chrome ile Garanti'nin sitesine girenler bu uyarı ile karşılaşıyor.

Garanti Bankası resmi sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"9 yıldır bünyesinde bulunduğumuz BBVA Grubu’nun tüm dünyada uyguladığı dijital dönüşüm stratejisi kapsamında, BBVA’nın global marka gücünü Garanti marka ve logosunun yanına ekliyor ve 11 Haziran’dan itibaren Garanti BBVA ismini kullanmaya başlıyoruz.

Garanti BBVA olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da, ülkemiz ekonomisine değer katmaya ve çağın fırsatlarını herkese sunmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Sorularınız olursa şubelerimiz ya da 444 0 333 Müşteri İletişim Merkezimizle iletişime geçebilirsiniz."

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta aday olamadı Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi

31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde AKP’nin Esenyurt Belediye Başkan aday adayı olan Metin Toprak, Merkez Bankası Denetleme Kurulu üyeliğine seçildi.

Yenidoğan' şebekesine operasyon Esenyurt’ta sıçradı

İstanbul ve Tekirdağ'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, bebekleri özel hastanelerin yenidoğan servislerine naklederek ve burada usulsüzlükler yaparak haksız kazanç sağladığı öne sürülen aralarında 14 doktor ile 17 hemşirenin bulunduğu 41 kişi gözaltına alındı..

İstanbul'da çöl tozundan en çok etkilenen ilçe belli oldu

Afrika'dan gelen çöl tozu megakent İstanbul'u da sardı. Bakanlık verilerine göre en çok etkilenen ilçeler belli oldu.

Emeklilere zam yapılıp yapılmayacağını bakan açıkladı

Emeklinin ara zam ya da seyyanen zam beklentisi suya düştü. Temmuzda masaya yatırılacağı açıklanmıştı ama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Işıkhan, emeklilere ara zam yapılmayacağını söyledi. Böylece emekli sadece enflasyon farkını alacak. Bahar geçecek, yaz geçecek emekli kışa "belki ara zam" alırız diye bekleyecek

YSK'dan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı

Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK), 31 Mart'taki yerel seçim sonuçlarına itiraz mesaisi sürüyor. Kurul; Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini reddetti.

Ramazan Bayramı mesajları

Bayramı bayram yapan birlikte olmaktır. Mutluluğu, sevgiyi birlikte paylaşmaktır. Her bayram aynı heyecanla beklenir, aynı sevinçle yaşanır. Ailemizden, sevdiklerimizden uzak geçirdiğimiz bayramlar da var elbet. Ne kadar uzak olsak da kalbimiz hep onların yanında olur. Bayramınızı Kutluyoruz..

TÜM HABERLER