Esenyurt Belediyesi’nden Eğitime Destek
ESENYURTEsenyurt Belediyesi ilçede bulunan 15 okula kütüphane kurarak 13 bin kitap hediye etti.
Esenyurt Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı’yla imzaladığı protokol kapsamında ilçede bulunan okulların kütüphane yapımını üstlenmişti. Bu kapsamda bir çalışma başlatan Esenyurt Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü, yeni kurulan 15 okul kütüphanesiyle birlikte Esenyurt’ta toplam da 32 okulu kütüphaneye kavuşturdu.
İlçede bulunan 5 ilkokul, 5 lise ve 5 ortaokul olmak üzere toplam 15 okulun kitaplık, oturma grubu ihtiyaçlarını karşılayan belediye, her okula 700 ve üzeri kitap olmak üzere toplam 13 bin kitap bağışında bulundu. Kütüphanesi olmayan okulların ihtiyaçlarını gidererek öğrencilerin kitaplara daha kolay erişmesini ve okuyan neslin artmasını amaçlayan müdürlük yetkilileri, ilçede kütüphanesi olmayan okul kalmayıncaya dek çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.
İlginizi Çekebilir
Esenyurt'ta 35 katlı binada korkutan yangın
Esenyurt’ta 35 katlı bir binanın 32’nci katında çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevler, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yeniden Refah Partisi Esenyurt’ta Güçleniyor: Üye Katılım Törenine Yoğun İlgi
Yeniden Refah Partisi tarafından Esenyurt’ta düzenlenen üye katılım töreni, yoğun ilgi ve geniş katılımla gerçekleştirildi. Siyasi İşler Başkan Yardımcısı Halis Kahriman öncülüğünde organize edilen program, partililer ve vatandaşların coşkulu katılımına sahne oldu.
Esenyurt’ta tırın çarptığı kadın hayatını kaybetti
Esenyurt’ta yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına tır çarptı. Feci kazada kadın hayatını kaybetti.
Esenyurt’ta bir kadın eski eşini sokak ortasında darp etti
Esenyurt’ta boşanan bir çift arasında çocukların teslimi sırasında çıkan tartışma, sokak ortasında şiddet olayına dönüştü. İddiaya göre öfkelenen kadın, eski eşine motosiklet kaskıyla saldırdı. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Esenyurt’taki ‘Hayalet Gökdelenler’ Projesinde Yeni Gelişme: Yeşil GYO Hakkında İflas Kararı Kaldırıldı
Esenyurt'ta uzun yıllardır tamamlanamayan ve kamuoyunda “hayalet gökdelenler” olarak anılan projeyle gündeme gelen Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı hakkında dikkat çeken bir yargı kararı alındı. Daha önce verilen iflas kararı mahkeme tarafından kaldırıldı.
Esenyurt’ta kaydedilen görüntü infial yarattı: Köpeği balkondan sarkıttı!
Esenyurt’ta kaydedildiği öne sürülen görüntülerde bir kadının köpeğini pencereden sarkıttığı anlar sosyal medyada tepki topladı. “Kuki” isimli köpeğe yönelik davranışların yayılması sonrası polis ekipleri harekete geçti. Şüpheli kadın gözaltına alınırken, köpeğin güvenli bir şekilde başka birine teslim edildiği bildirildi.