© Esenyurt Haberleri

Esenyurtlu Zerda Demir’den bronz madalya

Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği Zerda Demir, Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nda üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Esenyurt Belediyesi’nin desteklediği milli güreşçi Zerda Demir, Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası’nda kıyasıya mücadele ederek üçüncü oldu. Maçlara Esenyurt Belediyesi Gençlik Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan milli güreşçi Demir, Bulgar rakibi Diana Pavlova'yı (11-0) sayı tuşuyla yendi.

Çeyrek finalde ise Japon rakibi Nagisa Harada'ya yenildi. Japon güreşçi yarı finalde Kırgız rakibini yenince, milli güreşçi repesajda ABD'li Aleksandra Marie Szkotnicki'yi (7-6) yendi. Zerda Demir, bronz madalya mücadelesinde de Kırgız rakibi Nazik Mirlan Kyzy'i (6-0) yenerek dünya 3'üncüsü olarak bronz madalya kazandı. Sofya’da tüm dünyaya Türk Bayrağını dalgalandıran Zerda Demir, başarısıyla Esenyurt’a ve Türkiye’ye büyük gurur yaşattı. Haber / Hakan Azar

İlginizi Çekebilir

Yeşil Esenyurt spor A Takımı U17'de şampiyonluğa koşuyor

Esenyurt’un en eski takımlarından olan Yeşil Esenyurt Spor kulübünün A Takımı U17 başarılı perfonmansıyla şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Y.Esenyurt Spor İzzettin Spor’u 3-2 yendi

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan maçta son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında ağır yara alan Yeşilesenyurt kendi sahasında ve seyircisi önünde İzzettin Spor'u 3-2 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi.

Fenerbahçe Olympiakos maçını yayınlanacak kanal değişti

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek finalde evinde Olympiakos'u konuk edecek. Dev maçın yayınlanacağı kanal değişti.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Esenyurt’ta Turgut Özal Stadının açılışına katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Esenyurt Turgut Özal Stadı açılış törenine katıldı. Bakan Bak, Türkiye'nin spor alanında büyük ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Old School Fitnes & Fight Club Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu

Old School Fitnes & Fight Club 2023-2024 sezonları için, Esenyurt’un başlarılı spor kulüplerinden Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu. Yeni sezonda antrenör Tekin Cengiz’in hocalığında takımda çalışmalar hız kazandı.

Tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak erteledi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı çok kötü, insanlık dışı olarak nitelendirdi ve saldırıyı şiddetle kınadığını vurguladı. Başkan Büyükekşi, tüm liglerdeki maçların ise süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

TÜM HABERLER