© Esenyurt Haberleri

Esenyurtlu jimnastikçiler 7 madalya ve 4 kupa ile döndü

22-23 Şubat tarihlerinde Burhan Felek Spor Salonu’nda düzenlenen okullar arası Ritmik Jimnastik İstanbul İl seçmelerinde Esenyurtlu jimnastikçiler 2 kategoride 7 madalya ve 4 kupa ile döndü.

4 kupa ve 7 madalya kazandılar

Minikler B Kategorisi’nde yarışan Performans Ritmik Jimnastik Kulübü sporcularından Doğa Alemdağ, takım sıralamasında İstanbul 1’incisi, Duru Aysu, Ebru Zorbozan ve Tuana Totik takım sıralamasında İstanbul 2’ncisi, Ela Mercan takım sıralamasında İstanbul 5’incisi; Küçükler Kategorisi’nde yarışan Irmak Doğan ise takım sıralamasında İstanbul 4’üncüsü seçilerek kulüplerine 4 kupa ve 7 madalya kazandırdılar.

8-9 Nisan tarihlerinde Mersin’de yarışacaklar

Ayrıca Minikler A Kategorisi’nde yarışan sporcularından Zeynep Naz Kırcı, kendi kategorisinde toplam 102 sporcu içerisinde 8’inci sıraya yerleşerek madalya almaya hak kazandı. 8-9 Nisan tarihlerinde Mersin’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda yarışacak olan sporcularımıza Kent Haber ailesi olarak başarılar dileriz.

İlginizi Çekebilir

Y.Esenyurt Spor İzzettin Spor’u 3-2 yendi

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan maçta son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında ağır yara alan Yeşilesenyurt kendi sahasında ve seyircisi önünde İzzettin Spor'u 3-2 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi.

Fenerbahçe Olympiakos maçını yayınlanacak kanal değişti

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek finalde evinde Olympiakos'u konuk edecek. Dev maçın yayınlanacağı kanal değişti.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Esenyurt’ta Turgut Özal Stadının açılışına katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Esenyurt Turgut Özal Stadı açılış törenine katıldı. Bakan Bak, Türkiye'nin spor alanında büyük ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Old School Fitnes & Fight Club Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu

Old School Fitnes & Fight Club 2023-2024 sezonları için, Esenyurt’un başlarılı spor kulüplerinden Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu. Yeni sezonda antrenör Tekin Cengiz’in hocalığında takımda çalışmalar hız kazandı.

Tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak erteledi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı çok kötü, insanlık dışı olarak nitelendirdi ve saldırıyı şiddetle kınadığını vurguladı. Başkan Büyükekşi, tüm liglerdeki maçların ise süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu

Süper Lig'in 15'inci haftasında görev alacak hakemler açıklandı. 9 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi konuk edeceği derbi maçta Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlenecek.

TÜM HABERLER