© Esenyurt Haberleri

Fatih Karagümrük: 3 Bursaspor: 1

Bursaspor, TFF 1. Lig'in ilk hafta maçında deplasmanda Fatih Karagümrük'e 3-1 yenildi. Kaynak: Timsah lige kötü başladı: 3-1

15 yıl aradan sonra Süper Lig'e veda eden yeni sezonda, yeni hedeflerle, yeni bir sayfa açmak isteyen Bursaspor, TFF 1. Lig'in ilk haftasında, Fatih Karagümrük'e konuk oldu.

Yeşil beyazlılar, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 3-1 kaybetti.

Bursaspor'un tek golü 48. dakikada Emirhan Aydoğan'dan geldi. Fatih Karagümrük'ün golleri ise 13. dakikada Brahim Darri, 76. ve 82. dakikalarda Innocent Emeghara kaydetti. 

Bu sonuçla Timsah, sezona kötü bir başlangıç yaparken, Fatih Karagümrük ise 3 puanla başladı.

Yalçın Koşukavak'ın öğrencileri, ligin 2. haftasında, Akhisarspor'u ağırlayacak.

OZAN İSMAİL KIRMIZI GÖRDÜ

Bursaspor ilkyarının son dakikalarında 10 kişi kaldı. Maçın 45+2. dakikasında Ozan İsmail Koç kırmızı kart gördü ve yeşil beyazlılar geride kalan dakikaları 10 kişi oynadı.

İlginizi Çekebilir

Yeşil Esenyurt spor A Takımı U17'de şampiyonluğa koşuyor

Esenyurt’un en eski takımlarından olan Yeşil Esenyurt Spor kulübünün A Takımı U17 başarılı perfonmansıyla şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Y.Esenyurt Spor İzzettin Spor’u 3-2 yendi

İstanbul Amatör 2. Küme 2. Grupta oynanan maçta son haftalarda aldığı sonuçlarla zirve yarışında ağır yara alan Yeşilesenyurt kendi sahasında ve seyircisi önünde İzzettin Spor'u 3-2 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi.

Fenerbahçe Olympiakos maçını yayınlanacak kanal değişti

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek finalde evinde Olympiakos'u konuk edecek. Dev maçın yayınlanacağı kanal değişti.

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Esenyurt’ta Turgut Özal Stadının açılışına katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Esenyurt Turgut Özal Stadı açılış törenine katıldı. Bakan Bak, Türkiye'nin spor alanında büyük ilerlemeler kaydettiğini belirtti.

Old School Fitnes & Fight Club Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu

Old School Fitnes & Fight Club 2023-2024 sezonları için, Esenyurt’un başlarılı spor kulüplerinden Kuzey Akın Spor kulübüne forma sponsoru oldu. Yeni sezonda antrenör Tekin Cengiz’in hocalığında takımda çalışmalar hız kazandı.

Tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak erteledi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı çok kötü, insanlık dışı olarak nitelendirdi ve saldırıyı şiddetle kınadığını vurguladı. Başkan Büyükekşi, tüm liglerdeki maçların ise süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

TÜM HABERLER