© Esenyurt Haberleri

Genç Kadına Vale Şoku

Beylikdüzü'nde gittiği bir restoranda aracını valeye teslim eden ünlü restoran işletmecisi Serap Bingöl, aracının çalındığını fark edince şok oldu.

Beylikdüzü'nde gittiği bir restoranda aracını valeye teslim eden ünlü restoran işletmecisi Serap Bingöl, aracının çalındığını fark edince şok oldu. Bingöl, aracını çalan valenin çalıştığı restorandan şikâyetçi oldu.

Ünlü restoran işletmecisi Serap Bingöl geçtiğimiz mart ayında Beylikdüzü'nde bulunan bir restorana yemeğe gitti. Aracını kapıda bulunan valeye teslim eden Bingöl yemek çıkışında aracını istedi ancak aracı bir türlü bulunamadı ve aracın çalındığı ortaya çıktı. Durumu hemen polise bildiren Bingöl'e işletme sahibi Gürsel İlgüz mağduriyetin giderileceğini söyledi. Ancak İlgüz daha sonra aracın parasının kendileri tarafından ödenmeyeceğini söyledi ve ikili mahkemelik oldu.

Yaşanan durum karşısında şaşkına dönen Bingöl "Restoran'a gittiğimde ben de herkes gibi aracımı valeye teslim ettim ancak yemeğin bitmesinin ardından valeden anahtarımı istedim ancak anahtarımı bulamadılar. Benim aracımla birlikte beş tane daha aracın anahtarını bulamadılar. Ancak çalınan araç benim arabamdı. Aracın çalınmasının ardından emniyete Gürsel Bey ile beraber bildirdik. Ondan sonra karakol 30 günlük bir süreç tanıdı bize aracın bulunması için. O süreç doldu ve bu arada Gürsel Bey benim aracımın zararının giderileceğini söyledi. Bende bir işletmeci olarak bunları ne müşterilerine ne de bir başka kişiye yansıttım.

Çünkü bende müşteriyim. Arkadaşlarım sigortaya soruyor sigorta anahtarla çalınmaları karşılanmayacağını söyledi. Sigortadan da ret cevabı gelince avukatımla beraber Gürsel bey'i ziyaret ettik. Gürsel bey çalınan aracın bedelinin hiçbir şekilde karşılamayacağını söyledi. Biz de hemen savcılığa başvurduk. Kendisi orada da uzlaşmaya gitmeyeceğini söyledi. İşi daha da zorlaştırdı. Üstüne üstelik iftiralarda da bulundu. İşletme de can ve mal güvenliğimizin olmadığı da ortaya çıktı. Ben buradan bunları duyurdum ki işletme sahibi ve vale arkadaşlar daha duyarlı olsunlar. 3. Şahıs denildi ve aracımın kendim tarafımdan çalındığı yönünde iftiralar attılar. Ben bununla ilgili manevi dava da açacağım. Benim müessesemde de yıllar önce böyle bir konu oldu ve ben müşterimi incitmeden iki gün içerisinde aracını aldım. Ben seçenek sundum ben yardımcı olmaya çalıştım benim iyi niyetim suiistimal edildi ve ben bunu öğrenince basınla paylaşmak istedim" diye konuştu. İHA

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü'nde parkın yanındaki çukur tehlike saçıyor!

Beylikdüzü'nde Ihlamur Caddesi üzerindeki çocuk parkının yakınında bulunan inşaat alanındaki çukur kapatılmayı bekliyor. Bölge sakinleri minik Edanur'un başına gelenlerden sonra yetkililere çağrı yaparak çözüm bulunmasını istiyor.

Beylikdüzü balık halinde silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Çıkan tartışmada bir şahıs tabanca ile etrafa rastgele ateş açarak 3 kişiyi yaraladı. Yaşanan kavga güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Beylikdüzü’nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

Beylikdüzü’nde motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark eden polis dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheliler ile polisin kovalaması kask kamerasına yansırken 18 yaşından küçük olduğu belirlenen şüphelilerin üzerinde 1 adet havalı tabanca ve satışı yasaklı olan cinsel güç artırıcı ilaçlar bulundu.

Yabancı uyruklu şahıs Beylikdüzü'nde tuvalet soyarken yakalandı

Beylikdüzü’nde yabancı uyruklu şahıs ücretli tuvaleti soymaya çalışırken yakalandı. Hırsızlık şüphelisini yakalayan işletme sahibi "50 kere hırsızlık yaptı yakalamadılar. En sonunda ben yakaladım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adayı Vehbi Orakçı: İmamoğlu AK Parti'ye geçmek için benden yardım istedi

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Haberler.com yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu. Orakçı, İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediğini öne sürdü.

Beylikdüzü’nde operasyon! Piyasa değeri 15 milyon TL: Tam 18 bin adet ele geçirildi

Beylikdüzü’nde polis ekiplerince piyasa değeri 15 milyon TL olan 18 bin 325 cep telefonu ele geçirildi.

TÜM HABERLER