© Esenyurt Haberleri

Gıda Teröristlerine Şok Baskın

Esenyurt'ta binlerce koli tarihi geçmiş gıda ve temizlik maddesi ele geçirildi.

Esenyurt'ta bir depoya düzenlenen baskında piyasaya sürülmek üzere binlerce koli tarihi geçmiş gıda ve temizlik maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı. 
Esenyurt Belediyesi Zabıta ekipleri ile İstanbul Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'nün ortak düzenlediği operasyonla bir gıda deposunda binlerce koli tarihi geçmiş çay, ketçap, mayonez ve deterjan ele geçirildi. Alınan ihbar üzerine Osmangazi Mahallesi'nde bulunan Mimsan Sanayi sitesinde içerisindeki gıda deposuna baskın düzenleyen zabıta ve emniyet ekipleri binlerce koli kaçak ürünle karşılaştı. Kaçakçıların bazı çay kolileri ve paketlerinin içerisine odun tozu koyduğu belirlendi. Ele geçirilen deterjanların 2001 tarihli, ketçap ve mayonezlerin ise 2013 tarihli olduğu görüldü. İşletme sahibi olan bir kişi gözaltına alınırken, kaçak ve belgesiz olan depo ise mühürlendi.

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

Başkan Özer, Yakınan değil iş yapan bir belediye başkanı olacağım!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladı

Esenyurt'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

TÜM HABERLER