© Esenyurt Haberleri

Mehmet Murat Çalık; Güne Vatandaşa simit Dağıtarak Başladı

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, gece gündüz demeden saha çalışmalarına devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde Beylikdüzülü vatandaşlarla güne başlayan Çalık, simit ve içecek ikram ederek vatandaşlara iyi sabahlar diledi.

Saha çalışmaları hız kesmeden devam eden CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mehmet Murat Çalık, bu kez gün ağarmadan mesaisine başladı. Sabahın erken saatlerinde işe gidenler ve öğrencilerle bir araya gelen Başkan Adayı Çalık, vatandaşlara simit ve içecek ikram etti. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Çalık, projeleriyle Beylikdüzü’nde yorulmadan çok çalışacağını dile getirdi.

“Ulaşım sorununa çözüm odaklı yaklaşacağız”

Vatandaşların özellikle sabahları trafiğin yoğun olduğu saatlerde toplu taşıma araçlarında harcadıkları zamanı ve ulaşım sıkıntılarını belirtmesi üzerine Başkan Adayı Çalık, bu konunun öncelikli olduğunu ve çözüm odaklı yaklaşacaklarını belirtti. İBB’yi Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasıyla birlikte bu kentin en kısa sürede metroyla da buluşacağını vurgulayan Çalık, “Bu kenti metroyla buluşturmak için elimizden geleni yapıp var gücümüzle çalışacağız. Yakın çevrede buradaki coğrafyada yaklaşık 3-4 milyonluk bir nüfus yaşıyor ve bu kentin iç ulaşım sistemini de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kurmamız gerekiyor. Bu kent 15 senedir metroyu bekliyor ve metro projelerinin hazır olduğunu biliyorum. Beylikdüzü’nün kendi içinde de vatandaşların yararlanması gereken metro ve transfer merkezlerine ihtiyacı var. En büyük problemlerden de biri olan ulaşım problemini toplu taşımaların sefer ve hat sayılarını artırarak çözeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü'nde parkın yanındaki çukur tehlike saçıyor!

Beylikdüzü'nde Ihlamur Caddesi üzerindeki çocuk parkının yakınında bulunan inşaat alanındaki çukur kapatılmayı bekliyor. Bölge sakinleri minik Edanur'un başına gelenlerden sonra yetkililere çağrı yaparak çözüm bulunmasını istiyor.

Beylikdüzü balık halinde silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Çıkan tartışmada bir şahıs tabanca ile etrafa rastgele ateş açarak 3 kişiyi yaraladı. Yaşanan kavga güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Beylikdüzü’nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

Beylikdüzü’nde motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark eden polis dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheliler ile polisin kovalaması kask kamerasına yansırken 18 yaşından küçük olduğu belirlenen şüphelilerin üzerinde 1 adet havalı tabanca ve satışı yasaklı olan cinsel güç artırıcı ilaçlar bulundu.

Yabancı uyruklu şahıs Beylikdüzü'nde tuvalet soyarken yakalandı

Beylikdüzü’nde yabancı uyruklu şahıs ücretli tuvaleti soymaya çalışırken yakalandı. Hırsızlık şüphelisini yakalayan işletme sahibi "50 kere hırsızlık yaptı yakalamadılar. En sonunda ben yakaladım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adayı Vehbi Orakçı: İmamoğlu AK Parti'ye geçmek için benden yardım istedi

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Haberler.com yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu. Orakçı, İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediğini öne sürdü.

Beylikdüzü’nde operasyon! Piyasa değeri 15 milyon TL: Tam 18 bin adet ele geçirildi

Beylikdüzü’nde polis ekiplerince piyasa değeri 15 milyon TL olan 18 bin 325 cep telefonu ele geçirildi.

TÜM HABERLER