© Esenyurt Haberleri

Trafo binaları Sanat eserine Dönüşüyor

İlçeye getirdiği yenilikler ve alt yapı çalışmalarının yanı sıra kent estetiğine de büyük önem veren Beylikdüzü Belediyesi, ilçede bulunan trafo binalarını birer sanat eserine dönüştürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, kirlenen, dış cepheleri bakımsız ve kent estetiğini bozan görüntüler ortadan kaldırılarak, teması olan ve sosyal mesaj içeren alanlar haline getiriliyor.

Beylikdüzü Belediyesi ilçede bulunan trafo binalarını birer sanat eserine dönüştürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada,kirlenen, dış cepheleri bakımsız ve kent estetiğini bozan görüntüler ortadan kaldırılarak, teması olan ve sosyal mesaj içeren alanlar haline getiriliyor. İlçeye getirdiği yenilikler ve alt yapı çalışmalarının yanı sıra kent estetiğine de büyük önem veren Belediye, 2018 yılının ilk yarısında yaptığı temalı ve sosyal mesaj içeren çalışmalardan ilkini Büyükşehir Mahallesi Çamlık Caddesi üzerinde ‘Engelsiz Yaşam’ temalı, ikincisini ise Büyükşehir Mahallesi Beylikdüzü Caddesi üzerinde ‘Anne Sevgisi’ temalı trafo olarak tamamladı.

“Faaliyetlerimizi Sanatla Doğru Orantılı Olarak Yapıyoruz”

İlçe genelinde yılsonuna kadar teması olan, dekoratif ve sanatsal görüntüye sahip trafo boyama işlemlerinin toplamda yedi adet olmasını planladıklarını belirten Park ve Bahçeler Müdürü Ziya Duman, “Faaliyetlerimizi sanatla doğru orantılı olarak yapıyoruz. Bu kapsamda ilçemizde her yıl olduğu gibi kirli ve atıl görünen trafo, duvar ve zemin boyaması işlemleri devam etmekte. Beylikdüzü’nde göz estetiğini bozan alanlara Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak müdahale ederek kent estetiğine uygun ve sanatsal hale getirme çalışmalarımız devam edecek.” şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

Beylikdüzü balık halinde silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Çıkan tartışmada bir şahıs tabanca ile etrafa rastgele ateş açarak 3 kişiyi yaraladı. Yaşanan kavga güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Beylikdüzü’nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

Beylikdüzü’nde motosikletli şüphelilerin belindeki silahı fark eden polis dur ihtarında bulundu. İhtara uymayan şüpheliler ile polisin kovalaması kask kamerasına yansırken 18 yaşından küçük olduğu belirlenen şüphelilerin üzerinde 1 adet havalı tabanca ve satışı yasaklı olan cinsel güç artırıcı ilaçlar bulundu.

Yabancı uyruklu şahıs Beylikdüzü'nde tuvalet soyarken yakalandı

Beylikdüzü’nde yabancı uyruklu şahıs ücretli tuvaleti soymaya çalışırken yakalandı. Hırsızlık şüphelisini yakalayan işletme sahibi "50 kere hırsızlık yaptı yakalamadılar. En sonunda ben yakaladım” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adayı Vehbi Orakçı: İmamoğlu AK Parti'ye geçmek için benden yardım istedi

Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı, Haberler.com yayınında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında ses getirecek bir iddiada bulundu. Orakçı, İmamoğlu'nun AK Parti'ye geçmek için kendisinden yardım istediğini öne sürdü.

Beylikdüzü’nde operasyon! Piyasa değeri 15 milyon TL: Tam 18 bin adet ele geçirildi

Beylikdüzü’nde polis ekiplerince piyasa değeri 15 milyon TL olan 18 bin 325 cep telefonu ele geçirildi.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı belli oldu!

Beylikdüzü'nde Mustafa Günaydın'ın yerine geçecek isim merakla bekleniyordu. AK Parti İlçe Başkanlığı'na geçen yeni isim belli oldu.

TÜM HABERLER