© Esenyurt Haberleri

Urfa Dernek Başkanı Hatipoğlu Bakan Soylu’yu ağırladı

Esenyurt’ta bir takım ziyaretler gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başkan Hatipoğlu’nun misafiri oldu.

Esenyurt Şanlıurfalılar Dernek Başkanı İsmail Hatipoğlu, Esenyurt Ak Parti Vefa iftarına katılan Bakan Süleyman Soylu’yu işletmeciliğini yapmış olduğu Kahve Adası Cafe Restaurantta ağırladı. Soylu’yu karşılayan yaklaşık 500 kişi hatıra fotoğrafları çektirerek sevgi tezahüratlarında bulundular.

Davete katılan Soylu kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi.

Esenyurt'ta gençlerle biraraya geldiği toplantıda, Türkiye'nin güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğini dile getirdi.

İçişleri Bakanı Soylu, "Türkiye bir taraftan terörle mücadele ederken bir taraftan da alt yapısını güçlendirerek, kendisine saldıranlara dersler verdi. Türkiye, bir büyük siyaset ortaya koyuyor ve bu birilerini çıldırtıyor. Gençlerin, Tayyip Erdoğan ve Türkiye'nin ortaya koyduğu çıtayı ileri götürme sorumluluğu var. Önemli tarihe tanıklık ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kamplaştırmanın, kutuplaştırmanın ve rövanşizmin egemen olduğu bir siyaset anlayışının yeniden Türkiye'ye hâkim kılınmaya çalışılacağını belirten Soylu, şöyle konuştu:

"AK Parti bu anlayışı söktü attı, tekrar bunu Türkiye'ye getirmek için olağanüstü bir çaba sarf ediyorlar. 23 Haziran için sıkı çalışalım. Gençler bu sizin işiniz, hep birlikte bir mücadeleyi ortaya koyup, ülkenin yürüyüşüne halel getirmeye çalışanlara da müsaade etmeyin. Gençler, İstanbul'u CHP zihniyetine teslim etmeyin. Bu zihniyetin bugüne kadar Türkiye'ye faydası olmamıştır, bundan sonra da olmayacaktır" dedi.

Başkan Hatipoğlu’ndan Teşekkür

Esenyurt Şanlıurfalılar Dernek Başkanı İsmail Hatipoğlu, Davetimize bizi kırmayıp icabet eden Sayın İçişleri bakanımıza sevgili ağabeyimize Süleyman Soylu’ya hem derneğim adına hem  şahsım adına teşekkür ederim dedi.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta 2 kişi silahlı saldırıya uğradı!

Esenyurt'ta iki arkadaş, iş yerinin önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan iki arkadaş ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt'ta bina önüne çöp bırakılmasından bıkan apartman sakinleri, pankart asarak tepki gösterdi

Esenyurt’ta apartmanlarının önüne mahalleli tarafından devamlı çöp bırakılmasından bıkan bina sakinleri, ‘İnsan olun. Çöp atmayın. Çöplük 200 metre ileride’ yazılı büyük bir pankart asarak duruma tepki gösterdi.

Togay Çoban, İstanbul’daki CHP’li Belediyelerin borç bilançosunu açıkladı

AK Parti Esenyurt Grup Başkanvekili Togay Çoban, sosyal medya hesabında İstanbul’daki CHP’li Belediyelerin borç bilançosunu açıkladı.

Esenyurt’ta kaza sonrasında ortalık boks ringine döndü

Esenyurt’ta bir motosikletli ile otomobil sürücüsü birbirlerini görerek frene bassa da kazadan kurtulamadı. Olay sonrasında başlayan tartışma kavgaya dönerken, otomobil sürücüsü kask takan motosikletliyi yumruklamaya başladı. Yaşanan o anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Başkan Özer, koltuğunu 4. sınıf öğrencisine devretti

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu 4. sınıf öğrencisi Nehir Düz’e devretti.

Esenyurt’ta kayan kamyon, 11 araca çarpıp pide dükkanına girdi

Esenyurt’ta park halindeyken yokuş aşağı kayan kamyon, 11 araca çarptıktan sonra pide dükkanına girdi. Ölen ya da yaralananın olmadığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER