AK Parti Esenyurt teşkilatı vefa sofrasında buluştu
ESENYURTAK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı, partide dünden bugüne çeşitli görevlerde bulunan partililer için “Vefa Buluşması İftar Programı” düzenledi.
AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı; dünden bugüne görev yapmış teşkilat üyeleri ve dava arkadaşlarıyla “Vefa ve Kardeşlik İftarı”nda bir araya geldi. İftar programına Genel Merkez Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, İstanbul 3. Bölge Milletvekili Seyithan İzsiz, Bayram Şenocak, Seda Gören Bölük, Şamil Ayrım, MHP Esenyurt İlçe Başkanı Metin Yazar, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yusuf Aslan, il yönetim kurulu üyeleri Erdi Çapar ve Tarkan Burçak Uygun, Kadın Kolları, gençlik Kolları, Önceki dönem İlçe Başkanları, Belediye başkanları, Meclis üyeleri ile çok sayıda teşkilat üyeleri katıldı.
İftar programında açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Togay Çoban, Vefâ; daima ileri yürürken arkanda bıraktığını geride koymamak, gönülde her zaman hatırlamaktır. Vefâ; dostluğun asaletine, bir dua sonrası verilen sözlere, hayata olduğu kadar hayallere de sadakatle bağlı kalmaktır. AK Parti Esenyurt ailesi olarak milletimizin hizmetinde yılmadan yorulmadan çalışmaya, birliğimizi daha da sağlamlaştırarak inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz dedi.
Çoban, Vefa iftarımıza katılım sağlayan tüm protokol ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. HABER / Hakan Azar
İlginizi Çekebilir
Esenyurt’ta kritik gün! İki bakan ilçede inceleme yapacak
Esenyurt’ta bugün önemli bir bakan hareketliliği yaşanması bekleniyor. Adalet Bakanı Akın Gürlek ile İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’nin ilçede bir dizi temas ve incelemede bulunacağı öğrenildi.
Bakan Gürlek’ten Çerçeve Yasa Mesajı: Demirtaş ve Ahmet Özer Kapsam Dışı
Bugün Esenyurt'ta gelmesi beklenen Adalet Bakanı Akın Gürlek’in AK Parti MKYK toplantısında yaptığı sunuma ilişkin Abdulkadir Selvi’nin aktardığı bilgiler gündeme damga vurdu. Buna göre yeni düzenlemenin PKK’ya yönelik özel ve geçici bir düzenleme olacağı, Selahattin Demirtaş ile Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in ise kapsam dışında kalacağı öne sürüldü.
Özyurtlar Holding’den 35 Yıllık Güçle Dijital Geleceğe Büyük Adım
35 yılı aşkın köklü geçmişiyle İstanbul'un en güçlü gayrimenkul markalarından biri olan Özyurtlar Holding, üretim başarısını şimdi de dijital dünyaya taşıyor. Holding; kurumsal iletişim, marka yönetimi ve dijital görünürlük alanında başlattığı kapsamlı dönüşüm hamlesiyle sektörde yeni bir dönemin kapısını aralıyor.
Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara tahliye edildi
Tutuklu Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara hakkında tahliye kararı verildi. Çaykara, 4 Haziran 2025’ten beri cezaevindeydi.
30 Bin Gurbetçiyi Aynı Çatıda Buluşturan Festival, Organizasyonu ve Katılımıyla Bölgeye Damga Vurdu
30 Bin Gurbetçiyi Aynı Çatıda Buluşturan Festival, Organizasyonu ve Katılımıyla Bölgeye Damga Vurdu
Gazeteciler ve İlçe Başkanları Kahvaltı Programında Bir Araya Geldi
Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Kemal Aygün'ün geleneksel hale getirdiği aylık gazeteciler buluşması, bu ay da geniş katılımla gerçekleştirildi.