© Esenyurt Haberleri

Ardahan'daki evden cephanelik çıktı

Ardahan’ın Göle ilçesine Bağlı Yeniköy’de Jandarma ekiplerinin bir eve düzenlediği baskında 2 av tüfeği ile 5 tabanca ve çeşitli malzemeler ele geçirilirken, ev sahibine yasal işlem başlatıldı.

Göle Yeniköy’de Ardahan İl Jandarma Komutanlığı, JASAT (Jandarma Suç Araştırma Tim Komutanlığı) ekipleri, şüpheli bir şahsın evine baskın düzenledi.

RUHSATSIZ TABANCALAR VE 68 KILIÇ  ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan operasyonda Evde  2 av tüfeği, 5 adet çeşitli çap ve markalarda ruhsatsız tabanca, 68 adet çeşitli uzunluklarda, kılıç, kama ve bıçak ele geçirildi.

EV SAHİBİ GÖZALTINA ALINDI

Hakkında yasal işlem başlatılmak üzere ev sahibi gözaltına alındı.

İlginizi Çekebilir

Faruk Demir: Oy vermeyen personeli çöpe verdi!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir'in kendisine seçim sürecinde destek ve oy vermeyen Belediye personeline siyasi baskı yaparak çöp işlerine verdiği iddia edildi.

ARSİAD ve AGC heyeti İstanbul Valisini ziyaret etti

Güçlü bir Ardahan Lobisi' parolasıyla iki dönem başkanlığı yaptığı İstanbul Ardahan Dernekler Federasyonu başkanlığı döneminde ortaya koyduğu çalışma ve çabalarla Ardahan'ı ülkenin en büyük kenti İstanbul'da tanıtmaya çalışan, KAI, KAISİAD gibi çanta, tabela STK'larının gölgesinde ismi kalan Ardahan adını öne çıkarmaya çalışan ve Ardahanlıların ülkenin yanı sıra dünyanın en büyük kenti metropolünde siyasal, sosyal, kültürel olarak verdikleri mücadelelerine katkı sunmaya çalışan Gazeteci Fakir Yılmaz ve ARSİAD ile AGC heyetinden önemli bir ziyaret daha geldi.

Ardahan'da musluklardan çamur akıyor

Ardahan´da kent merkezinde musluklardan akan çamurlu su vatandaşları isyan ettirirken, belediyenin duyarsız kalması ise tepkilere neden oldu.

Ardahan’ın sorunlarına yapay zeka çözüm önerisi sunacak

Ardahan Konfederasyonu ARDAKON Genel Başkanı Sami Atıcı’nın girişimleriyle kalkınma alanında bir olacak olan yapay zeka ile sorunların çözümleri bulunacak. Yenilikçi Çözümlerle Ardahan’ın Geleceğine Işık Tutan Yapay Zeka Destekli Araştırma ARDAKON Genel Başkanı Atıcı’nın yönlendirmesiyle hazırlandı.

Ardahan’da bir hemşire darp edildi!

Geçtiğimiz günlerde Ardahan’da apart işletmeciliği yaptıkları iddia edilen iki kişi Devlet Hastanesi’nde görevli bir hemşireyi apart içinde darp ettikleri ileri sürüldü.

Vekil Kaan Koç, Ardahan'a yatırım getirmeye devam ediyor

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç ve Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı ziyaret etti.

TÜM HABERLER