© Esenyurt Haberleri

Avcılar'da madde bağımlısı genç dehşet saçtı!

Avcılar'da cezaevinden kısa süre önce tahliye edilen Bekir Rıfat Eyüpoğlu, evin içerisindeyken evi ateşe verdi. Yangını söndürmek için gelen itfaiye erlerine de saldıran Eyüpoğlu, gözaltına alındıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Avcılar'da dört katlı binanın giriş katından duman ve alevlerin yükseldiğini fark eden mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede gelen itfaiye ekibi kapıyı zorlayarak girerken, alevlere müdahale etmeye çalıştı.

Bu sırada evin içerisinde bulunan madde bağımlısı olduğu ve kısa süre önce cezaevinden çıktığı öne sürülen Bekir Rıfat Eyüpoğlu, itfaiye erlerine saldırdı. İtfaiye erleri gelen polislerin de yardımı ile Eyüpoğlu'nu kapı önüne çıkardı.

Evde bulunan ve yangının söndürülmesine karşı çıkan Bekir Rıfat Eyüpoğlu, binadan uzaklaştırarak ekip otomobilinin yanına götürüldü. Ardından da ambulansa alındı.

İtfaiye erleri yangını kısa sürede söndürürken büyük ölçüde boş olan evin içindeki eşyalar tamamen kullanılmaz hale geldi. İtfaiye ekibi yangının sıvı yakıt dökülerek çıkarıldığı üzerinde duruyor.

İlginizi Çekebilir

Avcılar’da ‘Mahalle Hizmet Seferberliği’ başlatıldı

Son yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara, Avcılar’ın 10 mahallesinde hizmet seferberliği başlattıklarını duyurdu. 'Mahalle Hizmet Seferberliği' ekibi ilk olarak Üniversite Mahallesi’nde çalışmalarına başladı.

Avcılar’da 4 katlı binanın önündeki kaldırım çöktü. Bina tedbir amacıyla boşaltıldı

Avcılar ilçesinde, 4 katlı bir binanın önünde bulunan kaldırım çöktü. Bina tedbir amacıyla boşaltılırken, ekipler tarafından yapılan incelemeler sırasında bir sorun olmadığı belirlendi.

Avcılar'da iki arkadaş, arabaya aldıkları kişiler tarafından silahla vuruldu: 1 ölü

Avcılar'da, sabaha karşı otomobile aldıkları kişiler tarafından silahla vurulan Mehmet Koç hayatını kaybederken Ahmet H.'nin ise tedavisi devam ediyor. Olay yerinden kaçan şüphelileri yakalama çalışmaları ise sürüyor.

Avcılar'da kiracıya kızan ev sahibi eşyaları balkondan attı

Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları 4'üncü kattaki balkondan attı. Eşyaların kaldırımı tamamen kaplaması nedeniyle ev sahibine bin 500 lira ceza kesildi.

Yer: Avcılar! Eğlence mekanında sevgilisini bıçakladı

Avcılar’da eğlence mekanında bir kadının erkek arkadaşını bıçakladığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara görevi devraldı

Avcılar'da CHP listesinden seçimi kazanan Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara (33) mazbatasını aldıktan sonra görevi eski Başkan Turan Hançerli'den devraldı. Çaykara, "Hangi partiye oy verdiğine bakmadan eşit hizmet götüreceğimiz 5 yılımız olacak" dedi.

TÜM HABERLER