© Esenyurt Haberleri

Avrupa Yakası’nın En Büyük Kaykay Parkı 24 Eylül’de Açılıyor

Esenyurt Belediyesi’nin Şehitler Parkı içerisindeki 2 bin 390 metrekarelik alana inşa ettiği Avrupa Yakası’nın en büyük kaykay parkının açılışı, 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek. Gençleri aksiyon ve adrenalinle buluşturacak olan parkın açılışı sonrası, Türkiye Kaykay Federasyonu’nun düzenlediği Kaykay Sokak Disiplini Türkiye Şampiyonası’nın 3. etabı yapılacak.

Esenyurtlu gençlere aksiyon ve adrenalin dolu anlar yaşatarak, enerjilerini eğlenceli bir aktiviteye dönüştürecek olan kaykay parkı, 24 Eylül Cumartesi, saat 10.00’da görkemli bir törenle açılacak. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un gerçekleştireceği açılışın ardından Türkiye Kaykay Federasyonu’nun, Kaykay Sokak Disiplini Türkiye Şampiyonası 3. Etabı’na ev sahipliği yapacak olan parkta, 23 Eylül’de yarışmacıların ısınma turları olacak. 26 Eylül’de gerçekleşecek olan ödül töreninde ise şampiyonada dereceye girenlere ödüllerini Başkan Bozkurt verecek.

Üç alanı bir arada sunuyor

2 bin 390 metrekarelik alanıyla ‘Avrupa Yakası’nın En Büyük Kaykay Parkı’ olma özelliğine sahip olan parkın içerisinde 570 metrekare havuz, 540 metrekare SLS alanı ve 42 metrekare alıştırma alanı bulunuyor. Park, diğerlerinden farklı olarak kaykaycılara üç alanı (Havuz, SLS ve alıştırma alanını) bir arada sunuyor.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta "Yan baktın" kavgasında silahlar konuştu!

Esenyurt’ta iddiaya göre yan bakma nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Esenyurt’ta Elektrik hattında patlama: 1 yaralı

Bir binanın çatı katına inşaat malzemesi taşıyan vinç yüksek gerilim hattına çarptı. Çarpmanın etkisiyle meydana gelen statik elektrik sonucu yer altında bulunan elektrik hattında patlama meydana geldi.

Başkan Özer yılın “Kültür ve Sanat Markası” ödülünü aldı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, İstanbul İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği 8. Türkiye Marka Zirvesi’nde yılın Kültür ve Sanat Markası ödülünü aldı. Sahnede yaptığı konuşmada sanata ve spora katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Özer, hedefinin Esenyurt’u, kültür, sanat ve sporun başkenti haline getirmek olduğunu söyledi.

Esenyurt'ta alışveriş yapan çifte suikast! Yeni detaylar ortaya çıktı

Esenyurt'ta Sema ve Murat Dilekçi çiftine silahlı saldırıyla ilgili yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Dilekçi çifti iddiaya göre oğullarının husumetlisi olduğu belirtilen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu Sema Dilekçi hayatını kaybederken eşi Murat Dilekçi'nin tedavisi devam ediyor.

Esenyurt’ta vahşet: 16 yaşındaki çocuk, arkadaşı tarafından öldürüldü!

Esenyurt'ta evde toplanan 6 arkadaş uyuşturucu kullanmaya başladı. Daha sonra içlerinden biri 16 yaşındaki Asrin Ege'yi silahla öldürdü. Zanlı olayın ardından kayıplara karışırken öldürülen çocuğun da uyuşturucu satışından suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Özyurtlar İnşaat son noktayı koydu

Kamuoyunda bir süredir Ödül İstanbul Projesi ile ilgili yapılan algı operasyonu sonrası Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, açıklamada bulundu. Özyurtlar İnşaat’ın bugüne kadar 20.000 aileyi konut sahibi yaptıklarının altını çizdi.

TÜM HABERLER