Binali Yıldırım'a Ardahan’da coşkulu karşılama
ARDAHANTürk Devletleri Teşkilatı Aksakallı Konseyi Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin son Başbakanı Binali Yıldırım, bir dizi program kapsamında Ardahan’a gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Yıldırım, Ardahan’a gelişinde AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan Valisi Mehmet Fatih Çiçekli, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Öztürk Emiroğlu, Türkiye Gençlik Vakfı Ardahan İl Başkanı Osman Yıldız ve STK Temsilcileri tarafından karşılandı. Karşılama programının ardından kentteki temaslarına başlayan Yıldırım, gençlere yönelik gerçekleştirilen önemli bir programa katıldı.
TÜGVA İhtisas Akademisi programına katıldı
Ziyaret kapsamında Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Ardahan İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “İhtisas Akademisi” programına katılan Yıldırım, burada gençlerle bir araya geldi. Programa, TÜGVA Ardahan İl Başkanı Osman Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ev sahipliği yaptı.
Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği programda, eğitim, kişisel gelişim ve Türkiye’nin geleceği üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Yıldırım’ı Ardahan’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Koç, “Şehrimize teşrif eden Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallı Konseyi Başkanımız, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ı TÜGVA İhtisas Akademisi Programı öncesinde karşıladık” dedi.
İl Başkanı Aydın’dan açıklama
AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Bir dizi programa katılmak üzere ilimize teşrif eden, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallı Konseyi Başkanı ve son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ı, TÜGVA İhtisas Akademisi programı öncesinde karşıladık.
Ardından, TÜGVA İl Başkanımız Osman Yıldız ve yönetim kurulumuzun ev sahipliğinde düzenlenen İhtisas Akademisi programına katıldık. Başarılı organizasyonları ve emekleri dolayısıyla TÜGVA ailesine teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandı.”
Ardahan’da dikkat çeken ziyaret
Ziyaret kapsamında düzenlenen programda özellikle gençlere yönelik mesajlar ön plana çıkarken, Ardahan’da gerçekleştirilen bu buluşma, hem siyasi hem de sosyal açıdan dikkat çekti. Programın, gençlerin gelişimine katkı sunması ve teşkilatlar arası koordinasyonu güçlendirmesi açısından önemli olduğu vurgulandı.
İlginizi Çekebilir
MHP’nin Ardahan’da yeni il başkanı Sevim Köseliören oldu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi, Ardahan İl Teşkilatı'nın feshedildiğini ve il başkanlığına Sevim Köseliören'in atandığını açıkladı.
Serhat Ardahanspor: Faruk Demir yine sözünü tutmadı!
3. Lig hedefi doğrultusunda kritik bir sürece giren Serhat Ardahanspor, kamuoyuna yaptığı açıklamayla hem şehir halkına hem de yerel yöneticilere çağrıda bulundu.
Ardahan Millet Bahçesi lağım sularına teslim! Tarihi yapılar tehlikede
Ardahan’da vatandaşların nefes aldığı önemli sosyal alanlardan biri olan Millet Bahçesi, patlayan kanalizasyon hatları nedeniyle adeta felaketi yaşıyor. Park içerisinden taşan lağım suları hem çevre sağlığını tehdit ediyor hem de bölgede bulunan tarihi yapıların temellerine zarar vererek ciddi bir risk oluşturuyor.
Ardahan’da Yol Çilesi Büyüyor: Vatandaş İsyanda “Belediye Nerede?”
Ardahan genelinde bozuk yollar vatandaşları çileden çıkardı. Kentin birçok noktasında yolların adeta köstebek yuvasına dönmesi, sürücüler ve yayalar için ciddi sorunlara yol açarken, tepkiler her geçen gün artıyor.
Göle Belediye Başkanı Budak’ın Demir’le Aynı Kareye Girişi Tartışma Yarattı!
2024 yerel seçimlerinde Ardahan’ın Göle ilçesinde CHP’den belediye başkan adayı olarak yarışan Gökhan Budak, seçim sürecinin ardından partisinden yeterli destek göremediğini belirterek istifa etmiş ve AK Parti’ye katılmıştı. Budak’ın siyasi rota değişikliği, ilçede uzun süre gündem olmuştu.
AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın Muhtara sahip çıktı
Ardahan’da İl Genel Meclis Başkanlığı seçimi öncesinde yaşanan gelişmeler, Çıldır ilçesine bağlı Başköy’de siyasi tansiyonu yükseltti. İddiaya göre, seçim sürecinde AK Parti’nin adayı Ahmet Rıfat Vural’a destek veren Başköy Muhtarı Aytaç Aksu, CHP’li bazı isimlerin hedefi oldu.