© Esenyurt Haberleri

Çatalca’da eşini öldüren zanlı suç makinesi çıktı

Çatalca’da tartıştığı eşi Asya Can’ı silahla vurarak öldüren Bahattin Can’ın sosyal medya hesabından "Ölümlü dünyada ölümsüz gibi sağa sola zıplamayın, ayağınız kayar düşersiniz. Kanayan sadece diziniz olmaz" yazarak fotoğraf paylaştığı ortaya çıktı.

Reşit olmayan biriyle cinsel ilişki ve kasten yaralama gibi çeşitli suçlardan 25 adet kaydının olduğu öğrenilen Bahattin Can’ın eşini vurduğu sırada 6 yaşındaki kızlarının da evde olduğu bilgisine ulaşıldı.

Olay, dün 09.00 sıralarında Ferhatpaşa Mahallesi’nde meydana gelmiş Asya Can (24), eşi Bahattin Can (26) ile tartışmaya başlamıştı. Tartışma esnasına Bahattin Can, evdeki silahla Asya Can’ın kafasına doğru ateş etmiş ardından Bahattin Can aynı silahla kendine ateş etmişti. Meydana gelen olayda Asya Can hayatını kaybederken Bahattin Can ise yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılan Bahattin Can’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayın ardından polis ekiplerince yapılan araştırmalarda Bahattin Can’ın uyuşturucu ticaretinden 1, ailenin korunması ve kadına karşı şiddet suçundan 1, kasten yaralama suçundan 11, tehdit ve hakaret suçundan 9, uyuşturucu kullanmak suçundan 2 ve reşit olmayan biriyle cinsel ilişki suçundan da 1 olmak üzere toplam 25 suç kaydı olduğu ortaya çıktı. Öte yandan 2 çocukları olan çiftin 6 yaşındaki kızlarının Edirne Aile ve Sosyal Hizmetler Kurumu’nda kaldığı ancak olay yaşandığı sırada evde olduğu öğrenildi. Bahattin Can’ın ise 4 gün önce sosyal medya hesabından eşi Asya Can ile bir fotoğraf paylaştığı, fotoğrafın üzerine de ’Belki de cehennem cennete olan aşkından yanıyordur’ yazdığı diğer yaptığı paylaşımlarda, ise "Ölümlü dünyada ölümsüz gibi sağa sola zıplamayın, ayağınız kayar düşersiniz. Kanayan sadece diziniz olmaz.", "Neden düşmanıma güçlü görüneyim ki, gelsin parçalayayım" gibi ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

İlginizi Çekebilir

Başkana ulaşmak için parola lazım! Erhan Güzel, makam kapısına şifre koydurdu!

CHP’nin “halktan kopuk” eleştirilerine en somut örnek Çatalca’dan geldi. Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, vatandaşların yoğun ilgisinden bunalınca makam kapısına şifre koydurdu. İddiaya göre şifreyi sadece belediyenin çaycısı biliyor.

Demir, ''Yaparsam en iyisini yaparım''

Çatalca AK Parti ilçe Başkan yardımcılığına getirilen Bölgemizin tanınmış iş insanı aynı zamanda Samyeli Vakfı Başkanı Bahattin Demir, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve İlçe Başkanı Mesut Üner’e teşekkür etti.

Tartışmalı paylaşımın ardından anlamlı hamle: Çatalca'da Volkan Konak’ın ismi sokağa verildi

Çatalca Belediye Meclisi, hayatını kaybeden sanatçı Volkan Konak için insanlık dışı sözler sarf eden müftünün bulunduğu sokağın adını 'Volkan Konak Sokağı' olarak değiştirdi.

Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan tarım arazilerine çöken çeteye operasyon!

Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığı, 13 ildeki tarım arazilerine çöken çeteyi 6 aylık teknik takip sonucunda çökertti. Operasyonda 48 şüpheli arasında 1 Tapu Müdürü, 1 muhtar da bulunuyor. Çetenin 5 milyar değerindeki mal varlığına tedbir konuldu.

Türkiye Yerel Basın Birliği’nden Başkan Güzel’e ziyaret

Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün ve beraberindeki heyet, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’i makamında ziyaret etti.

Çatalca’da adamı darp edip parasını çalan 3 şüpheli yakalandı

Çatalca’da bir şahsı darp edip, aracına zarar veren ardından da parasını çalıp kayıplara karışan 3 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 2 şüpheli sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

TÜM HABERLER