© Esenyurt Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim için tarih verdi

Seçim tarihi öne alınacak mı? Tartışmalar sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. ''Rahmetli Menderes 14 Mayıs 1950'de 'Yeter söz milletin' demiş ve sandıktan büyük bir zaferle çıkmıştı'' diyen Erdoğan, seçim tarihi için ''14 Mayıs''ı işaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

SEÇİM TARİHİ ÖNE ÇEKİLECEK Mİ?

''2023 bizim için hem 20 yıllık eser ve hizmet siyastemizin sembolü hem de yeni vizyonumuz 'Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcıdır. Önümüzdeki aylarda yaşanacak seçimi önemli ve tarihi kılan da işte budur. Hayatımızda hiçbir seçim kolay olmadı. Her seçimde de sandıktan zaferle çıkmayı başardık. 2023 seçimlerine karşımızda oluşturulan ucube ittifakın hezeyanları ile uğraşarak hazırlanıyoruz.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ''14 MAYIS'' MESAJI: MİLLETİMİZ 73 YIL SONRA AYNI GÜN 6'LI MASAYA YANITINI VERECEK

Rahmet Menderes 14 Mayıs 1950'de 'Yeter söz milletin' demiş ve sandıktan büyük bir zaferle çıkmıştı. Şimdi de 'Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir' diyerek 2023'te milletimizin desteğine talibiz. Milletimiz 73 yıl sonra aynı gün, altılı masa diye karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına, kifayetsiz muhterislere yeter diyecektir.

''ENFLASYONA SEBEP OLAN TUZAKLARI BOZDUK''

En büyük sorunumuz enflasyondu o da düşüşe geçti. Enflasyonun önümüzdeki aylarda yüzde 50'lere 30'lara doğru düştüğünü hep birlikte göreceğiz. Enflasyona sebep olan tuzakları bozduk, hesapları altüst ettik tedbirlerimiz aldık. İHA

İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'na siyasi yasak davasında karar çıkmadı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 3 yıldan 7 yıla kadar hapisle yargılandığı dava 31 Mayıs'a ertelendi.

Özgür Özel imaj değiştirdi. İki ameliyattan sonra saçını boyattı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Başkanlığı seçimlerine ilişkin Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' sebebiyle başvuruda bulundu. YSK’nın önünde açıklamalarda bulunan Özel’in yeni imajı dikkat çekti.

Seçim bitti itiraz süreci başladı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde itiraz süreci başladı. İtirazlar sandık kurullarından sonra sırasıyla, ilçe, il ve Yüksek Seçim Kurulu’na yapılacak.

DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Şahin, İstanbul ikiden büyüktür

DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Şahin, İstanbul'da yerel gazetecilerle bir araya geldi. İstanbul’daki muhalefet ve iktidar adaylarını eleştiren Şahin, “Istanbul'dan en önemli problemlerini ortaya koyup biz bunları şu somut projelerle çözeceğiz diye söyledikleri tek cümle yok” ifadesini kullandı.

CHP adaylarını tanıttı, Hatay ve Esenyurt adaylarının isimleri okunmadı

CHP, İstanbul Esenyurt’tan aday gösterdiği Ali Gökmen‘in ismini aday tanıtım toplantısında ilan etmedi.

CHP'nin Esenyurt'tan başkan adayı göstereceği konuşulan Gürsel Tekin partisinden istifa etti

CHP'nin Esenyurt'tan başkan adayı göstereceği konuşulan Gürsel Tekin partisinden istifa etti. Eski CHP Milletvekili Tekin, sosyal medyadan duyurduğu istifasında "Hiçbir objektif koşul, liyakat ve ehliyetin olmadığı, parti içi hemşericilik, gruplaşma, ekipleşme ilişkileri ile makam ve mevkilerin dağıtıldığı" gibi ifadelerle partisini eleştirdi.

TÜM HABERLER