© Esenyurt Haberleri

Dikkat! 'Aşı' bahanesiyle dolandırılmayın

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, 'Sağlık Bakanlığı'ndan arıyoruz, aşıda önceliklisiniz, size kayıt oluşturalım' diyerek dolandırıcılık yapanlara karşı vatandaşları uyardı.

Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Telefonunuza gelebilecek 'Aşı Randevu Oluşturma' mesajlarına veya sizi arayıp 'Sağlık Bakanlığı'ndan arıyoruz, aşıda önceliklisiniz, size kayıt oluşturalım' diyerek kişisel bilgilerinizi isteyenlere itibar etmeyiniz. Bu kişilerin amacı oltalama yoluyla dolandırıcılıktır" ifadelerine yer verildi.

İlginizi Çekebilir

Trafikte bunu yapan yandı! Ceza yağacak

Trafik kanununda düzenlemeler yapıldı. Artık trafikte bu kurallara uymayan araç sürücülerine ceza yağacak.

370 bin TL'sini kaptırdı! Son kurbanları bir mühendis oldu

Sosyal medya hesaplarını ele geçiren dolandırıcılar, sahte dekontlarla "Ben para kazandım, siz de kazanabilirsiniz" şeklinde paylaşımlarda bulunarak inandırdıkları kişileri dolandırıyor. Bu yöntemi kullanan sanal dolandırıcıların son mağdurlarından biri olan mühendis Erhan G., kendilerini yatırım uzmanı olarak tanıtan şebeke üyeleri tarafından 370 bin TL dolandırıldı.

Yasak aşka baskın! Kaçarken ayağını kırdı!

Arnavutköy'de iş yerinden evine hastalandığı için erken dönen Murat B., karısını yatak odasında başka bir adamla yakaladı.

Esenyurt’ta hava destekli dev asayiş uygulaması

Esenyurt’ta 20 noktada 180 polisin katılımıyla dev asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Polis helikopterinin havadan destek verdiği uygulamalarda durdurulan araçlar didik didik arandı, şüphelilere GBT taraması yapıldı.

Iğdır’da Cadde ortasında bıçaklı kavga

Iğdır’da iki grup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan kavgada bir kişi bıçak ile yaralandı.

Erzurum’da 3 kadını öldürdü, vurularak yakalandı

Erzurum'da Raci Aslan, yakını 3 kadını tabancayla vurup öldürdü. Olaydan sonra kaçan ve başına dayadığı silahla caddede gezen Aslan, polisler tarafından vurularak etkisiz hale getirildi. Zanlı tedavisi için hastaneye kaldırıldı.

TÜM HABERLER