© Esenyurt Haberleri

Doğukan ve Ceren Gaye muhteşem bir düğünle dünya evine girdi

Bölgemizin tanınmış işadamı Taner Badem’in biricik evladı Doğukan Badem, geçtiğimiz hafta sonu hayatını Ceren Gaye Çokluk’la birleştirerek dünya evine girdi.

Avcılar Firuzköy bulunan Violet Keyfi Kır bahçesi balo ve davet Salonu’nda gerçekleşen düğün merasiminde damadın babası Taner Badem, Gelin Babası Ramazan Çokluk, misafirlerini kapıda karşıladı.  Genç çifti bir birinden önemli isimler yalnız bırakmayarak Badem ve çokluk ailelerinin mutluluklarına ortak oldu.

Rüya gibi düğün’de gelin ve damadın içeri girip dans etmesi ile başladı. Davete bölgenin siyaset, iş, sanat dünyasından önemli isimlerin yanı sıra, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve aile dostları katıldı.

Türk Halk Müziği sanatçısı YUDUM sahne aldı

Ardahanlı Türk Halk Müziği’nin ünlü sesi Yudum Genç çiftleri yalnız bırakmayarak düğünde sahne aldı. Çalınan yöresel türküler ile gecenin geç saatlerine kadar halaylar çekildi.

Taner Badem Teşekkür etti

Taner Badem,  ‘ Evlatlarımızın yuva kurmaları bizlerin en büyük temennisi olmuştur. Bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Acılar nasıl paylaşıldıkça azalıyorsa, mutluluklarında paylaşıldıkça çoğalıyor olduğunu görmek bizleri çok sevindirdi. Sizlerin aracılığı ile tekrar katılım gösteren tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz’ dedi.

TEŞEKKÜRLER

10 Haziran Cumartesi günü Violet Keyfi Kır bahçesi balo ve davet Salonu’nda düzenlediğimiz Oğlumuz Doğukan ve Kızımız Ceren Gaye’nin düğün törenine katılarak bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize ve, düğün törenimize katılamayarak çiçek, çelenk ve telgraf gönderen tüm dostlarımıza, arkadaşlarımıza,  akrabalarımıza bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için yürekten teşekkür ederiz dedi. . .

BADEM AİLESİ ADINA

Taner Badem

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta "Yan baktın" kavgasında silahlar konuştu!

Esenyurt’ta iddiaya göre yan bakma nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Esenyurt’ta Elektrik hattında patlama: 1 yaralı

Bir binanın çatı katına inşaat malzemesi taşıyan vinç yüksek gerilim hattına çarptı. Çarpmanın etkisiyle meydana gelen statik elektrik sonucu yer altında bulunan elektrik hattında patlama meydana geldi.

Başkan Özer yılın “Kültür ve Sanat Markası” ödülünü aldı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, İstanbul İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği 8. Türkiye Marka Zirvesi’nde yılın Kültür ve Sanat Markası ödülünü aldı. Sahnede yaptığı konuşmada sanata ve spora katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Özer, hedefinin Esenyurt’u, kültür, sanat ve sporun başkenti haline getirmek olduğunu söyledi.

Esenyurt'ta alışveriş yapan çifte suikast! Yeni detaylar ortaya çıktı

Esenyurt'ta Sema ve Murat Dilekçi çiftine silahlı saldırıyla ilgili yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Dilekçi çifti iddiaya göre oğullarının husumetlisi olduğu belirtilen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu Sema Dilekçi hayatını kaybederken eşi Murat Dilekçi'nin tedavisi devam ediyor.

Esenyurt’ta vahşet: 16 yaşındaki çocuk, arkadaşı tarafından öldürüldü!

Esenyurt'ta evde toplanan 6 arkadaş uyuşturucu kullanmaya başladı. Daha sonra içlerinden biri 16 yaşındaki Asrin Ege'yi silahla öldürdü. Zanlı olayın ardından kayıplara karışırken öldürülen çocuğun da uyuşturucu satışından suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Özyurtlar İnşaat son noktayı koydu

Kamuoyunda bir süredir Ödül İstanbul Projesi ile ilgili yapılan algı operasyonu sonrası Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, açıklamada bulundu. Özyurtlar İnşaat’ın bugüne kadar 20.000 aileyi konut sahibi yaptıklarının altını çizdi.

TÜM HABERLER