© Esenyurt Haberleri

Engin Grup’tan Biga’ya 50 Milyon’luk yatırım

Çanakkale’de Biga Enginkent Engelli ve Bakım Merkezi açılıyor. 16 Mart Cumartesi günü Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın teşrifleriyle gerçekleşecek olan açılış için gün sayıyorlar.

Biga’nın Gümüşçay Beldesi Çeşmealtı Mahallesi Enginkent Proje Alanı’nda kurulan bakım merkezi, sahip olduğu özelliklerle küçük bir merkezden çok büyük bir kampüs formunda tasarlandı. Kampüsün açılışı, 16 Mart Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek. 7 bin metrekare arsa üzerine 2 bin 700 metrekare kapalı alandan oluşan bakım merkezinde, doktor, hemşire ve bakım çalışanları dâhil olmak üzere toplam 57 kişi istihdam edilecek

İŞTE O DEV KAMPÜSÜN ÖZELLİKLERİ

3 Blok 102 yatak kapasiteli bakım merkezinin bulunduğu alan, aynı zamanda 3 km uzunluğunda bir plaja, 84 bin metrekarelik bir göle ve 48 bin metrekarelik orman arazisine sahiptir. Proje sahası içerisinde organik köy bakkaliyesi, plaj kafeteryası, yürüme ve spor alanları, çardak ve mini hobi bahçeleri ve ibadet yerleri bulunmaktadır.

İstanbul’a yakınlığı ile de bilinen bölgeye hem 1915 Çanakkale köprüsü, hem Osmangazi köprüsü hem de Yenikapı-Bandırma hızlı feribot ile ulaşım sağlanıyor.

Gerek tarım alanı olsun, gerek hayvancılık olsun ve gerekse iş dahası anlamında bölgenin hızla kalkınmasında büyük rol oynamaktadır.

ÜZEYİR ENGİN, ‘YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK’

Biga Enginkent Projesinin mimarı olan Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Engin konuyla ilgili açıklamasında, ‘Biga Enginkent Projesi şirket olarak hayalimizi kurduğumuz ve bu hayali gerçekleştirmiş olmaktan dolayı mutluluk duyduğumuz bir projedir. Tam 10 yıl önce ilk temelini attığımız Biga Enginkent Projesi 100 katı değerlendiğine şahitlik ettik. İhtiyaç ve taleplerini dikkate alarak yol aldığımız projemizin açılışını gerçekleştirecek olan çok değerli Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaşhanımefendinin katılımı daile yapılacaktır. Sizlerin aracılığı ile tüm vatandaşlarımızı açılışımıza davet ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Tavuğa 5 ayda yüzde 200 zam! İstanbul kanatsız kaldı

Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle hafta sonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı. 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin son günlerinde kasap ve marketlerde tavuk kanat bulunamadı.

Asgari ücrete ara zamda hayaller suya düşerken milletvekillerinin alacağı zam belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zamma kapıları kapattı. Temmuzda emekliler ve memurlar için zam mesaisi başladı. Milletvekillerinin de alacağı zam oranı şekillenmeye başladı.

Şok marketin tamamı satıldı..

ŞOK Market, "İstegelsin" markasıyla bilinen Future Teknoloji Ticaret'in hisselerini almak için sözleşmeyi imzaladı. ŞOK tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yeni açıklama yapıldı.

Bakan'dan asgari ücrete ara zam açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Temmuz ayında asgari ücrete ara zam gündemimizde yok” açıklamasını yaptı.

Bu faize kim ev alabilir? 3 milyon liralık konut kredisine 11 milyon lira faiz

Kredi ile ev almak artık imkansızlaştı. Yükselen faiz oranları nedeniyle aylık ödemelerin 91 bin TL’yi aştı. Geri ödemeler ise 11 milyon TL’yi buldu.

2024 emekli promosyon tutarları belli oldu

Emekli banka promosyonları için yapılan SGK anlaşmasından sonra bankalar arasında rekabet başladı. Emekli aylığına göre değişen promosyonlar 8 bin-15 bin lira arasında hesaplanıyor. Emekliler bankaya gitmeden, mobil bankacılık üzerinden promosyon için başvurabiliyor.

TÜM HABERLER