© Esenyurt Haberleri

Esenyurt Belediyesi’nin bütün birim müdürlükleri değişiyor mu?

Esenyurt Belediyesi’nin resmi web sitesi esenyurt.bel.tr de bütün birim müdürlerinin resimleri ve isimleri silindi.

2024 Yerel seçimlerinden sonra Kent uzlaşısı adayı Prof. Dr. Ahmet Özer’in seçimi kazandıktan sonra belediye birimlerinde ciddi anlamda değişikliğe gittiği görüldü. Özellikle Başkan yardımcılarında ciddi atamalar görülürken gözler şimdi birim müdürlüklerinde.  

Esenyurtlu vatandaşların Esenyurt Belediyesi esenyurt.bel.tr  internet Sitesi'nde birim müdürlerinin resimlerinin ve isimlerinin silinmesi üzerine birim müdürlerinin komple değişeceği ileri sürüldü. Konu hakkında ise henüz belediyeden bir açıklama yapılmadı. 

İlginizi Çekebilir

Başkan Özer, STK Başkanlarına sert çıktı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Sivil Toplum Kuruluşları ile “2025 – 2029 Dönemi 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı” toplantısı düzenledi.

Ödül İstanbul’dan bayram müjdesi

Özyurtlar Holding tarafından yapımı devam eden Ödül İstanbul Projesinde daire teslimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Milletvekili Seyithan İzsiz Partisi’nden istifa etti

2023 Genel seçimlerinde İYİ Parti İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili olan bölgemizin tanınmış iş insanı Seyithan İzsiz Sosyal medya hesabından Partisinden istifa ettiğini açıkladı..

Başkan Özer: Bu şehir sizin şehriniz, ona sahip çıkın

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, ilçede beş yıl içinde yapacağı yatırımları ve hayata geçireceği projeleri halkla birlikte belirliyor. Katılımcı yönetim anlayışıyla düzenlenen 5 Yıllık Stratejik Plan Çalıştayı’nda konuşan Özer, “Amacımız beş yılda burada bir fark yaratmak. Birlikte bir proje havuzu oluşturarak oradan insanlara dokunacak projeleri seçelim. Herkes bu şehirle ilgili düşüncesini söylesin. Bu şehir sizin şehriniz, bu plan da halkın planı ona sahip çıkın” dedi.

Köroğlu Ailesinin acı günü

Esenyurt Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Mimar Halis Köroğlu’nun babası Şemsettin Köroğlu bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kurban Bayramı Kutlama İlanları

2024 Kurban Bayramı Kutlama İlanları..

TÜM HABERLER