© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta 2 kişi silahlı saldırıya uğradı!

Esenyurt'ta iki arkadaş, iş yerinin önünde oturduğu sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanan iki arkadaş ambulansla hastaneye kaldırılırken saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 00.30 sıralarında Güzelyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kuaför dükkanı sahibi Coşkun A., kepenkleri kapattıktan sonra arkadaşı Bünyamin K. ile iş yerinin önünde oturdu. İki arkadaş sohbet ettiği sırada, beyaz bir otomobil ile gelen şüpheliler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda, Coşkun A. ve arkadaşı Bünyamin K. silahla vurularak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak olayla ilgili inceleme başlattı. Yaralı Coşkun A. ve Bünyamin K. ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şüphelileri yakalama çalışmaları devam ediyor. Saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. 

"KENDİ HALLERİNDE İNSANLAR" 

Olayın yaşandığı sokakta esnaflık yapan İbrahim Sim, "Olayı yeni duydum, şok oldum. Burada yıllardır tanırız, kimseyle husumeti olmaz, bildiğim kadarıyla. Kendi hallerinde kendi işlerini yapan insanlar. Bunu kim yaptı bilmiyorum ama çok üzüldük. 

Hastaneyi aradım Coşkun Bey ile görüştüm durumları iyiymiş, 'Oturuyorduk arkadaşlarla beraber' dedi. İş yerini kapatmışlar o esnada. Bir araç geliyor kurşunluyor bunları, çekip gidiyorlar. Coşkun abi anlattığı kadarıyla kolundan vurulmuş, diğeri de bir ayağından. Mermi girmiş diğer ayağından çıkmış" şeklinde konuştu. 

İlginizi Çekebilir

Başkan Özer 3 Fidan’ı Anma Programında Konuştu

CHP Esenyurt İlçe Gençlik Kolları’nın düzenlediği 3 Fidanı Anma Programı’na katılan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer; “Kendilerinden daha büyük bir davaya inananlar, yaşamında daha büyük bir amaca bağlananlar, karanlıkta yürürken etraflarını aydınlatmak için yakacak bir şey bulamadıklarında gözlerini kırpmadan kendilerini feda ederler. 3 Fidan da o dönemde toplumu ve geleceği aydınlatabilmek için kendilerini bile bile feda etmiştir” dedi.

Belinden çıkardı, rastgele ateş etti!

Esenyurt Kaymakamlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Esenyurtta belinden çıkardığı silahla havaya rastgele ateş açtı" şeklinde paylaşılan görüntüler üzerine emniyet ekiplerince çalışma yapıldığı aktarıldı.

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

TÜM HABERLER