© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta 9'u 5 gece hayat durdu

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 82'nci yılı dolayısıyla saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla birlikte tüm Türkiye'de vatandaşlar, saygı duruşunda bulundu.

Aylardır pandemiyle mücadele eden sağlık çalışanları da Ata'sını unutmadı  Esenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri saat 9’u 5 geçe Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün posteri ve Türk bayrağı açtı. Yolcuların ve Esenyurt Belediyesi sağlık çalışanlarının saygı duruşuna geçtiği an, kameralara yansıdı.  Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda da Atatürk anıtında tören düzenlendi.

Törene Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül, Garnizon Komutanlığı adına Albay Ögeday Kutluhan ve Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdür Paşali Beşli, İlçe Emniyet Müdürü Recep Tepebaşı, Ak Parti İlçe Başkanı Yasir Çelik, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Mecli Üyeleri, Mahalle Muhtarları, STK Temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. Sirenlerin çalmasıyla başlayan saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı okundu.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

Başkan Özer, Yakınan değil iş yapan bir belediye başkanı olacağım!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladı

Esenyurt'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

Başkan Özer’den 1 Mayıs kutlaması.. Sizlerle el ele, gönül gönüle çalışacağız

1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla belediye personellerini görev yerlerinde ziyaret eden Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, işçi bayramını kutlayarak “Emek en yüksek değerdir. Dolayısıyla bir belediyenin de en önemli aktörleri ve isimsiz kahramanları çalışan emekçileridir. Bu yüzden siz benim isimsiz kahramanlarımsınız. Her birinizin yüreğinden tek tek öpüyorum. Sizlerle el ele, gönül gönüle çalışacağız” dedi.

Selman Öğüt’ün adı, rektörü olduğu Esenyurt Üniversitesi’nin sitesinden çıkartıldı

30 Kasım 2023'te Resmi Gazete'de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla İstanbul Esenyurt Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Selman Öğüt’ün adı üniversitenin web sitesinde çıkartıldı.

TÜM HABERLER