© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta el emeği ürünler görücüye çıktı

Esenyurt Belediyesi bünyesindeki kurslarda eğitim alan kadınların ürettiği ürünler sergiyle taçlandı. Kursiyerlerin ürettiği el emeği ürünleri beğeniyle inceleyen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, kadınlara olan desteklerini her alanda sürdüreceklerini belirtti.

Esenyurt Belediyesi, ilçedeki kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanması ve sanat alanında gelişmesini desteklemek amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Esenyurtlu kadınların belediye bünyesindeki kültür merkezlerinde aldığı kurslarda ürettikleri el emeği ürünler sergiyle taçlandı. Marmara Park AVM Sergi Alanı’nda düzenlenen “Yıl Sonu El Sanatları Sergisi”nin açılışını yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ürünleri beğeniyle inceledi. El Sanatları, Çanta Tasarımı, Heykel, Halı Dokuma gibi alanlarda birbirinden güzel işler ortaya koyan kadınların yetenek dolu sergisi vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

“Güzellikleri birbirimizle paylaşacağız”

Sergi açılışında emektar kadınlara olan desteklerini sürdüreceklerini belirten Başkan Bozkurt, “Birçok hanımefendinin ve beyefendinin hayat güçlerini geliştirmeye, onların hayallerinin nakşedilmesine katkı sağlayan bu çalışmalarımız devam edecek. Korkmayacağız. Birbirimizden korkmayacağız. Bir arada duracağız. Hep beraber sorunlarımızla mücadele edeceğiz. Sorunlar bizden korkacak. Çok güzel ürünler üreteceğiz. Güzellikleri birbirimizle paylaşacağız, dertleşeceğiz. İyi günde, kötü günde birlikte olacağız ve böylelikle Allah’ın bize bahşettiği bu güzel yaşantıyı, mutlulukla, huzurla yaşayacağız inşallah. Esenyurt'u artık güzelliklerle anacağız, insanların mutlu olduğu bir şehre dönüştüreceğiz.” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

“Ürünlerimizin değerlendirilmesi çok güzel”

Ortaya çıkarttıkları ürünlerin ilgi görmesinden mutluluk duyduğunu vurgulayanGünay Atasoy, “İnsan hiçbir şey bilmiyorken bir şeyler öğrenip, bunları sergileyip ve bunları satması inanılmaz mutluluk veriyor. El emeği, göz nuru ürünlerimizin değerlendirilmesi çok güzel. Belediyenin bize verdiği imkânlar ayrıca çok güzel. Bu yüzden Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkürlerimi iletiyorum.” diye konuşurken,Zeynep Bazna ise şunları söyledi: “Yaptığımız ürünlerin satılıp sunulması, çabalarımızın sonuçlanması bizi çok mutlu ediyor. Her şey daha güzel bir şekilde devam edecek.”

İlginizi Çekebilir

Esenyurt'ta "Yan baktın" kavgasında silahlar konuştu!

Esenyurt’ta iddiaya göre yan bakma nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi yaralandı. Kavga anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Esenyurt’ta Elektrik hattında patlama: 1 yaralı

Bir binanın çatı katına inşaat malzemesi taşıyan vinç yüksek gerilim hattına çarptı. Çarpmanın etkisiyle meydana gelen statik elektrik sonucu yer altında bulunan elektrik hattında patlama meydana geldi.

Başkan Özer yılın “Kültür ve Sanat Markası” ödülünü aldı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, İstanbul İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği 8. Türkiye Marka Zirvesi’nde yılın Kültür ve Sanat Markası ödülünü aldı. Sahnede yaptığı konuşmada sanata ve spora katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Özer, hedefinin Esenyurt’u, kültür, sanat ve sporun başkenti haline getirmek olduğunu söyledi.

Esenyurt'ta alışveriş yapan çifte suikast! Yeni detaylar ortaya çıktı

Esenyurt'ta Sema ve Murat Dilekçi çiftine silahlı saldırıyla ilgili yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Dilekçi çifti iddiaya göre oğullarının husumetlisi olduğu belirtilen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu Sema Dilekçi hayatını kaybederken eşi Murat Dilekçi'nin tedavisi devam ediyor.

Esenyurt’ta vahşet: 16 yaşındaki çocuk, arkadaşı tarafından öldürüldü!

Esenyurt'ta evde toplanan 6 arkadaş uyuşturucu kullanmaya başladı. Daha sonra içlerinden biri 16 yaşındaki Asrin Ege'yi silahla öldürdü. Zanlı olayın ardından kayıplara karışırken öldürülen çocuğun da uyuşturucu satışından suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Özyurtlar İnşaat son noktayı koydu

Kamuoyunda bir süredir Ödül İstanbul Projesi ile ilgili yapılan algı operasyonu sonrası Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, açıklamada bulundu. Özyurtlar İnşaat’ın bugüne kadar 20.000 aileyi konut sahibi yaptıklarının altını çizdi.

TÜM HABERLER