© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta silahlı saldırı: 2 yaralı

Esenyurt'ta cadde üzerinde yürüyen 2 kişi, yanlarına yaya olarak gelen 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda yaralanan iki kişi hastaneye kaldırıldı. Polis olaya ilişkin çalışma başlattı.

Olay, saat 17.30 sıralarından Güzelyurt Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde meydana geldi. Büfeden alışveriş yaptıktan sonra cadde üzerinde yürüyen iki kişiye, yanlarına yaya olarak gelen 2 kişi tarafından ateş açıldı. Saldırıda kurşunlar isabet eden ve adları öğrenilemeyen 2 kişi yaralanarak yere yığıldı. Saldırganlar kaçarak izini kaybettirdi.

Bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, ilk müdahalelilerinin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri, caddeyi trafiğe kapatarak olay yerine güvenlik şeridi çekti. Olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesi sürerken, polis çok yönlü soruşturma başlattı.

İKİ SALDIRGAN YAKALANDI

Çalışmalarını sürdüren ekipler, saldırganların aynı mahallede 2127. Sokak’ta bir yere gizlendiklerini belirledi. Ardından gerçekleştirilen operasyonda 2 saldırgan da 2 tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyete götürülerek sorguya alındı. 

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

Başkan Özer, Yakınan değil iş yapan bir belediye başkanı olacağım!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladı

Esenyurt'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

TÜM HABERLER