© Esenyurt Haberleri

Esenyurt'ta taksi sürücülerine denetim

Esenyurt'ta İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, taksi sürücülerine yönelik denetim yaptı.

Cumhuriyet Mahallesi Nazım Hikmet Bulvarı'nda İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, taksi sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Ekiplerce yolcu seçmek, kısa mesafe yolcu almamak ve taksimetre açmamak gibi şikayetler denetlendi. Denetimlerde taksi sürücülerinin ehliyet, ruhsat ve belediye belgeleri de kontrol edildi. Saat 10.00 sıralarında başlayan denetimler, saat 12.00'de sona erdi.

İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta Elektrik hattında patlama: 1 yaralı

Bir binanın çatı katına inşaat malzemesi taşıyan vinç yüksek gerilim hattına çarptı. Çarpmanın etkisiyle meydana gelen statik elektrik sonucu yer altında bulunan elektrik hattında patlama meydana geldi.

Başkan Özer yılın “Kültür ve Sanat Markası” ödülünü aldı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, İstanbul İş İnsanları Derneği’nin düzenlediği 8. Türkiye Marka Zirvesi’nde yılın Kültür ve Sanat Markası ödülünü aldı. Sahnede yaptığı konuşmada sanata ve spora katkı sunan herkese teşekkür eden Başkan Özer, hedefinin Esenyurt’u, kültür, sanat ve sporun başkenti haline getirmek olduğunu söyledi.

Esenyurt'ta alışveriş yapan çifte suikast! Yeni detaylar ortaya çıktı

Esenyurt'ta Sema ve Murat Dilekçi çiftine silahlı saldırıyla ilgili yeni detaylar ve görüntüler ortaya çıktı. Dilekçi çifti iddiaya göre oğullarının husumetlisi olduğu belirtilen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucu Sema Dilekçi hayatını kaybederken eşi Murat Dilekçi'nin tedavisi devam ediyor.

Esenyurt’ta vahşet: 16 yaşındaki çocuk, arkadaşı tarafından öldürüldü!

Esenyurt'ta evde toplanan 6 arkadaş uyuşturucu kullanmaya başladı. Daha sonra içlerinden biri 16 yaşındaki Asrin Ege'yi silahla öldürdü. Zanlı olayın ardından kayıplara karışırken öldürülen çocuğun da uyuşturucu satışından suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Özyurtlar İnşaat son noktayı koydu

Kamuoyunda bir süredir Ödül İstanbul Projesi ile ilgili yapılan algı operasyonu sonrası Özyurtlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, açıklamada bulundu. Özyurtlar İnşaat’ın bugüne kadar 20.000 aileyi konut sahibi yaptıklarının altını çizdi.

İstanbul Valisi Gül, Esenyurt'ta köpekleri site dışına çıkaranlara verilen cezaları iptal etti

İstanbul Valisi Davut Gül, Esenyurt'ta bir site içerisindeki sahipsiz iki köpeği dışarı çıkaran iki kişiye verilen idari cezanın iptal edildiğini bildirdi.

TÜM HABERLER