© Esenyurt Haberleri

Esenyurt’ta Uyuşturucu ticareti kanlı bitti! Randevulaşıp başından vurdular

Esenyurt’ta uyuşturucu alışverişinde yaşanan para anlaşmazlığı sonrası randevulaşıp sokakta pusu kuran 3 kişi, olay yerine gelen Mert Dağ’a kurşun yağdırdı. Genç olay yerinde hayatını kaybederken, saldırganlardan birinin 2 gün önce “Uyuşturucu Ticareti” suçlamasıyla gözaltına alınıp, serbest bırakıldığı öğrenildi.

Olay, geçtiğimiz Salı günü Esenyurt Esenkent Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, uyuşturucu alışverişi yaptıkları sırada para da anlaşmazlık yaşayan iki grup, randevulaşarak sokakta buluştu. Uyuşturucu satıcıları, olay yerine gelen Mert Dağ ile arkadaşına silahlı pusu kurdu.

Satıcılar, Dağ ve arkadaşına saldırırken, biri belinden çıkardığı tabanca ile Dağ’a ateş etti. Kafasından vurularak yere yığılan Dağ’a, saldırganları biri de tekme attı. Şüpheliler olay yerinden kaçarken, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay hakkında polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

SALDIRGANLARDAN BİRİ, İKİ GÜN ÖNCE SERBEST BIRAKILMIŞ

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Asayiş ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda şahısların 3’ü de yakalandı. Saldırganlardan birinin 2 gün önce yine asayiş ekiplerince “Uyuşturucu ticareti” suçundan gözaltına alınıp, çıkartıldığı mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi. Olaya karışan şahıslar adliyeye sevk edildi. Kaynak: İHA

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

Başkan Özer, Yakınan değil iş yapan bir belediye başkanı olacağım!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladı

Esenyurt'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

TÜM HABERLER