© Esenyurt Haberleri

Galaxy A82 5G testlerde görüldü!

Bir aydan fazla bir süre önce, Samsung Galaxy A82 5G ilgili ilk bilgi internete sızmıştı. Raporda model numarası ve ilginç bir kamera modülüne sahip olması dışında başka bir şey yoktu. Şimdi, Geekbench listesi sayesinde cihaz hakkında bilinenler çoğaldı.

SM-A826S model numarası, telefonun Galaxy A82 5G olarak tanımlanmasına yardımcı oldu. Geekbench listesine göre, cihaz 2018’in sonlarında piyasaya sürülen Snapdragon 855+ işlemcisini içerecek. Ayrıca Galaxy A82 5G, Android 11 ile kutudan çıkacak. Depolama tarafında ise telefonun 6GB RAM ile donatıldığı söyleniyor. Cihaz hakkında bilinenler ne yazık ki şimdilik bunlardan ibaret. Ancak Galaxy A82 5G, farklı listelemelerde göründükçe cihaz hakkında bilinenler de çoğalacaktır.

HALEFİ SAMSUNG GALAXY A80 ÖZELLİKLERİ İLE NELER SUNUYOR?

Oldukça büyük bir tasarım ile gelen Samsung Galaxy A80, 6,8 inçlik çentiksiz Super AMOLED paneli ile geliyor. 128 GB depolamaya sahip akıllı telefon modeli, 3.700 mAh pil kapasitesi ile kutusundan çıkıyor. 25W hızlı şarj desteği de sunan A80, Android Pie işletim sistemine sahip. İşlemci gücünü Qualcomm imzalı Snapdragon 730’dan alıyor. Ayrıca 8 GB RAM’e ev sahipliği yapıyor. Tam ekran deneyimi sunan model ilginç kamera tasarımı ile karşımıza çıkıyor. Hem ön hem arka kamera olabilen bu kameraların çözünürlüğü ise 48 MP ve 8 MP. Ayrıca kamera üzerinde ToF sensörü de bulunuyor.

İlginizi Çekebilir

Bilişim Uzmanı Suat Işıklı Teknoloji kampına katıldı

Bilişim Uzmanı Mehmet Suat IŞIKLI Antalya’da düzenlenen HYBRONE teknoloji kampına katıldı. Türkiye’nin en büyük ve tamamen yerli mühendislerin hazırladığı, uluslararası alanda da çok büyük şirketlerin takip ettiği HYBRONE uygulamasının lansmanı ve eğitim kampı yoğun katılım ile gerçekleşti. Doğu Anadolu Bölgesinden kampa katılan tek isim Mehmet Suat IŞIKLI oldu.

Airfryer kullanmak sağlıklı mı?

Son yıllarda hayatımıza hızla giren airfryer fritözler sağlıklı mı? Yağsız pişirme lezzeti etkiliyor mu?

Youtube’da Döngü Nasıl Yapılır?

Youtube’da döngü nasıl yapılır; aynı video ya da listeyi sürekli olarak oynatmak istiyorsanız video ve listenin yanında bulunan döndürme simgesine basarak döngü aktif hale getirilebilir.

2024’ün Web Tasarım Trendleri Webintek ile Netleşiyor!

Dijital dünyada var olmanın avantajları bir hayli büyük. Her sene başka bir boyuta evrilen web tasarım sektörüne yön veren firmalardan biri olan Webintek ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik. 2024’ün Web Tasarım trendleri ve web tasarım örnekleri ile ilgili Webintek’in bırakmış olduğu notlar şu şekilde:

OnePiece Full İzle

Eiichiro Oda tarafından yaratılan OnePiece, geniş bir karakter kadrosuyla dolup taşan bir manga ve anime serisine ev sahipliği yapar.

Akıllı Saat Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Akıllı saatler günlük yaşam tarzımızın önemli bir parçası haline geldi. Sadece zamanı söylemekle kalmıyor, aynı zamanda GPS takibi, fitness takibi, mesajlaşma ve arama ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli özellikler sunuyorlar. Giyilebilir cihazların artan popülaritesiyle birlikte, piyasada binlerce akıllı saat mevcut ve bu da doğru olanı satın almayı zorlaştırıyor. Dolayısıyla, yeni bir akıllı saat için pazardaysanız, satın almadan önce göz önünde bulundurmanız gereken ilk sekiz faktörü burada bulabilirsiniz.

TÜM HABERLER