© Esenyurt Haberleri

Hür Özgür Yılmaz AK Parti Ardahan Belediye Başkanı A. Adayı oldu

Ardahan’ın tanınmış iş insanı Hür Özgür Yılmaz, AK Parti'den belediye başkan aday adayı oldu.

Aday adaylığı müracaatını Ardahan AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz'a teslim eden Hür Özgür Yılmaz, açıklamasında, "Halka hizmeti, Hakka hizmet olarak bilerek, Ardahan'a ve Ardahanlılara hizmet etmek için bu yola çıkmış bulunuyorum" dedi.  

Ardahan’da güler yüzü ve samimiyeti ile sevilen bir isim olan Yılmaz, "Türk İslam âleminin en büyük lideri olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a yol arkadaşı olarak sayın milletvekillimiz Kaan Koç, ve Sayın Ak Parti İl Başkanımızın Ersin Yılmaz'ın desteklerini alarak ilimize hizmet etmek için çalışacağım. Burada doğmuş büyümüş biri olarak sorunlarının ve beklentilerinin neler olduğunu çok iyi biliyorum. Bu sorunların çözümlerini de biliyorum. Allah nasip eder de görev nasip olursa yerel teşkilatlarımızla, paydaşımız olan diğer kurumlarla, geçmişte ilimize emek vermiş, hizmet etmiş belediye başkanlarımızla işbirliği ve uyum içerisinde çalışarak bu sorunların üstesinden geleceğiz" ifadelerini kullandı. Yılmaz, " "Gönül belediyeciliği yaparak öncelikle insanımızın gönlüne girip onların sevgisini ve desteğinin kazanarak 'insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı ile hizmet edeceğim  dedi.

İlginizi Çekebilir

Vekil Koç: Ardahan Müzesi hayırlı olsun

Ardahan’ın yıllardır beklediği müze projesi sonunda hayata geçiyor. AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un çalışmaları sonuç verdi; Kültür ve Turizm Bakanlığı, şehre müze kurulması için resmi onaylar için imzalar atıldı.

Bilişim Uzmanı M. Suat Işıklı; ‘’HYRONE ile tüm cihazlar entergre ve güvenli çalışacak’’

 Ardahanlı bilişim uzmanı ve Deniz Center firmasının sahibi Mehmet Suat IŞIKLI Trabzon’da düzenlenen Hybrone Teknoloji ve Kazanç Günleri Roadshow programına katıldı.

20. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali Ardahan'da Başlıyor

Bu yıl 20.’si düzenlenen Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, 27 Kasım’da Ardahan'da perdelerini açıyor.

Ardahan Belediyesi, Şimdide gözünü mezarlık arsasına dikti!

Meclis çoğunluğunu elinde bulunduran CHP'li Ardahan Belediyesi, tartışmalı bir karara imza attı!

62 Yaşındaki Faruk Demir ''Gençliğimiz var'' diyerek açıklama yaptı!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, son günlerde kendisinin AK Parti’ye geçeceği yönünde çıkan iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Demir, yaptığı açıklamada, partisine ve Cumhuriyet değerlerine bağlılığını vurgulayarak, açıklamada bulundu.

Başkan Yücel Tanış’tan Serhat Ardahanspor’a destek

Serhat Ardahanspor Başkanı İskender Alihanoğlu, çoğunluğu Ardahanlı olmayan Siyasetçi, İş insanı ve STK yöneticileri ile İstanbul’da düzenlediği dayanışma kahvaltısı ardından programa katılanlara teşekkür ziyaretleri devam ediyor.

TÜM HABERLER