© Esenyurt Haberleri

İlhan Aydemir Selahaddin Eyyübi için tekrar adaylığını açıkladı

Selahaddin Eyyübi Mahallesi kurucu muhtarı İlhan Aydemir, yılardır hizmet verdiği mahallesine yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart mahalli seçimler yaklaşırken Esenyurt’ta mahalle muhtar adayları da peş peşe adaylıklarını açıklıyor.

 Esenyurt Selahaddin Eyyübi Mahallesi Muhtarı İlhan Aydemir, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yeniden muhtar adayı olduğunu kamuoyu ile paylaştı. 2015 yılında kurucusu olduğu Selahaddin Eyyübi Mahallesi muhtarlığına seçilen aynı zamanda 9 yıldan buyana Mahalle muhtarlığı görevini yürüten İlhan Aydemir, yeni dönem için seçmenden destek istedi. 9 yıldır Selahaddin Eyyübi Mahallelisine hizmet verdiğini anlatan Aydemir, “Sizlerin destek takdiri ve teveccühü ile 8 Mart 2015 tarihinde seçimle muhtarlık görevini bana layık gördüğünüz için Allah hepinizden razı olsun.

9 yıllık muhtarlığım süresince ilk günkü hizmet aşkı ile muhabbet ve azim ile Mahallemiz için hep birlikte el ele gönül gönülle omuz omuza çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz inşallah ve bu kutlu vazifeden de oldukça memnunuz.

 Mahallemiz için bir eser, bir anı, bir Allah razı olsun bırakabildiysek ne mutlu bizlere. Allah nasip ederse ve sizlerin takdiriyle mahallemize hizmet konusunda bu kutlu yolda yeniden adaylığımı açıklıyorum” dedi. 31 Mart yerel seçimlerinde mahallesinde yeniden muhtar adayı olduğunu söyleyen Aydemir, kişi ayrımı gözetmeksizin ve elimdeki tüm imkânlarla yapmaya çalıştım. Mahallem ile devlet kurumları arasında köprü olarak sizden gelen tüm talepleri gerekli mercilere iletip çözümü ve sonucu noktasında takipte bulundum. Aynı gönül ile hep beraber mahallemizi güzelleştirmek eksiklerimizi gidermek adına herkesten destek bekliyorum. Mahallenin sorun ve sıkıntılarını yakından biliyorum. Kalan sorunlarımızı yeni dönemde çözüme kavuşturmak için tekrar adayım. Yeni dönem için mahallemizde muhtar adayı olan arkadaşlarımızın adaylıklarını kutluyorum. Hayrımızda ne varsa Allah onu bizlere nasip etsin. İnşallah” diye konuştu. Aydemir, ‘Her zaman doğruluktan söz eden "Doğruluk ve Dürüstlük Servetim Olsun" sloganı seçmenden destek istedi.

İlginizi Çekebilir

İmamoğlu'na siyasi yasak davasında karar çıkmadı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 3 yıldan 7 yıla kadar hapisle yargılandığı dava 31 Mayıs'a ertelendi.

Özgür Özel imaj değiştirdi. İki ameliyattan sonra saçını boyattı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir Başkanlığı seçimlerine ilişkin Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) 'tam kanunsuzluk hali' sebebiyle başvuruda bulundu. YSK’nın önünde açıklamalarda bulunan Özel’in yeni imajı dikkat çekti.

Seçim bitti itiraz süreci başladı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde itiraz süreci başladı. İtirazlar sandık kurullarından sonra sırasıyla, ilçe, il ve Yüksek Seçim Kurulu’na yapılacak.

DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Şahin, İstanbul ikiden büyüktür

DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Şahin, İstanbul'da yerel gazetecilerle bir araya geldi. İstanbul’daki muhalefet ve iktidar adaylarını eleştiren Şahin, “Istanbul'dan en önemli problemlerini ortaya koyup biz bunları şu somut projelerle çözeceğiz diye söyledikleri tek cümle yok” ifadesini kullandı.

CHP adaylarını tanıttı, Hatay ve Esenyurt adaylarının isimleri okunmadı

CHP, İstanbul Esenyurt’tan aday gösterdiği Ali Gökmen‘in ismini aday tanıtım toplantısında ilan etmedi.

CHP'nin Esenyurt'tan başkan adayı göstereceği konuşulan Gürsel Tekin partisinden istifa etti

CHP'nin Esenyurt'tan başkan adayı göstereceği konuşulan Gürsel Tekin partisinden istifa etti. Eski CHP Milletvekili Tekin, sosyal medyadan duyurduğu istifasında "Hiçbir objektif koşul, liyakat ve ehliyetin olmadığı, parti içi hemşericilik, gruplaşma, ekipleşme ilişkileri ile makam ve mevkilerin dağıtıldığı" gibi ifadelerle partisini eleştirdi.

TÜM HABERLER