© Esenyurt Haberleri

Örma Tekstil İş hayatı travmalarına dikkat paneline ev sahipliği yaptı

Esenyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ‘Travmatik Olaylar Ardından Psikolojik Süreçler ve İş Hayatında Arkadaşlık ilişkileri‘ adlı seminer düzenlendi.

Seminerde, iş yerinde oluşan travmatik olayların ardından, çalışanların yaşamış olduğu psikolojik süreçler ve bu durumun iş arkadaşlıklarına etkisi üzerine bilgiler verildi. Ayrıca, iş yerinde oluşabilecek anlaşmazlıklara kişilik özelliklerinin etkisi de konuşuldu. 

Örma Tekstil’de yoğun katılım ile gerçekleşen seminerde Psikolog Sevgi Terzioğlu, vatandaşlara Travmatik Olay Nedir?  Travmatik Yaşantılar Sonucunda Ortaya Çıkan Belirtiler, Travma Sonrası Büyüme, İş Arkadaşlıklarının Doğası, İş Etiği ve Kişilik Özelliklerinin İş Hayatına Etkisi konuları hakkında bilgi verdi.  

Terzioğlu, iş hayatında geçirilen zamanın yaşamın büyük bir kısmını kapladığına dikkat çekerek, iş arkadaşlıklarının ve yaşanan olayların çalışanlar üzerinde önemli bir etkiye sebep olduğunu belirttiTerzioğlu, çalışan kişilerin iş etiği ve çalışma prensipleri konusunda bilinçlendirilmesinin gerekliliğini vurgulayarak, bilinçlenmenin hem işveren hem de çalışanlar açısından yararlı olacağını belirtti.​

İlginizi Çekebilir

CHP Esenyurt’tan ‘’Mutlak Butlan’’ ve Polis baskınına tepki

CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı, CHP Genel Merkezi’ne yönelik düzenlenen polis baskını ve gündeme gelen “mutlak butlan” tartışmalarına karşı eylemlerini sürdürüyor.

CHP Esenyurt Meclis Grubu'ndan Sert Bildiri: ‘Siyasetin Adresi Mahkeme Değil Sandıktır!

CHP Esenyurt Meclis Grubu’ndan “Kamuoyuna Duyuru” başlıklı dikkat çeken bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada, siyasi partilere yönelik yargı müdahalelerinin demokrasiye zarar verdiği vurgulanırken, millet iradesinin üzerinde hiçbir gücün olamayacağı ifade edildi.

Kılıçdaroğlu CHP’nin Yüz Karasıdır! Genç siyasetçi Ogün Zilek’ten sert açıklamalar...

Bölgenin tanınmış simalarından genç siyasetçi Ogün Zilek, sosyal medya hesabından yaptığı sert açıklamayla eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. Zilek, açıklamasında Kılıçdaroğlu’nu ağır sözlerle eleştirirken, parti içinde yaşanan sürece ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

“Elektrik Arızası” Dediler, Esenyurt'ta Kaldırımın Ortasına Dev Baz İstasyonu Diktiler!

Esenyurt Talatpaşa Mahallesi’nde bugün yaşanan olay mahalle sakinlerinin büyük tepkisine neden oldu. İddiaya göre bir gün önce bölgeye gelen ekipler, Fatih Camii’nin hemen önündeki kaldırımda çalışma başlatarak vatandaşlara “elektrik arızasını tamir ediyoruz” bilgisini verdi. Çalışmayı sorgulayan bazı vatandaşlara ise bu kez “MOBESE kamerası kuruluyor” denildi.

Esenyurt'ta Gece Yarısı Tabela Operasyonu Esnafı Ayağa Kaldırdı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, Esenyurt Adile Naşit Bulvarı üzerinde bulunan işletmelere gece yarısı tabela sökme operasyonu düzenledi.

Esenyurt Esnafı isyanda! Kooperatif Esnafa mı, Koltuğa mı hizmet ediyor

Esenyurt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nde yıllardır değişmeyen yönetim anlayışı yeniden tartışma konusu oldu. Birçok esnafın krediye ulaşamadığını, devlet destekleri ve teşviklerden yeterince haberdar edilmediğini dile getirdiği kooperatifte gözler mevcut Başkan Gürsel Doğan’a çevrildi.

TÜM HABERLER