© Esenyurt Haberleri

Otomobille çocuğa çarptılar tepki gösterenlere silah çekip 1 kişiyi vurdular

Esenyur'ta geçtiğimiz günlere otomobille sokak aralarında hız yapan gözü dönmüş magandalar, sokakta oynayan bir çocuğa çarptı.

Esenyurt'ta otomobille sokak aralarında hız yapan magandalar, sokakta oynayan bir çocuğa çarptı. Mahallelinin tepki göstermesi üzerine silah çeken magandalar bir kişiyi bacağından vurdu. Olay 13 Mayıs Çarşamba günü saat 20.45'te Bağlarçeşme Mahallesi Bağlarçeşme Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 34 PV 5366 plakalı otomobilde bulunanlar Bağlarçeşme Caddesi’ndeki Sokak aralarında otomobille hız yapmaya başladı.

Bu kişilerin otomobille bir çocuğa çarpmalarının ardından mahalle sakinleri tepki gösterince tartışma başladı. Giderek büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce magandalar yanlarındaki silahla mahalle sakinlerinden Zafer G.'yi bacağından yaraladı. Olay yerine çağırılan ambulans ile yaralı Zafer G., Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri sokaktaki inceleme sonrası 3 adet tabanca mermisi buldu.

Esenyurt Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler olay sonrası yaptığı araştırmada olaya karışan Mürveddin D., Metin Y., Emre D., isimli kişileri gözaltına aldı. Şüphelilerin üst aramasında bir adet ruhsatsız tabanca ve 11 adet tabanca mermisi bulundu.

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

Başkan Özer, Yakınan değil iş yapan bir belediye başkanı olacağım!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladı

Esenyurt'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

TÜM HABERLER