© Esenyurt Haberleri

Samsung Galaxy A22 5G onay aldı

Samsung’un çok yakında yeni Samsung Galaxy A22 akıllı telefonunun 4G ve 5G varyantlarını piyasaya sürmesi bekleniyor. Hatta bazı raporlar, resmi lansmanın haziran ayında yapılabileceğini gösteriyor.

Şimdi, beklenen lansmandan sadece birkaç hafta önce, Samsung Galaxy A22 5G, Bluetooth SIG tarafından onaylandı.

Twitter’da Mukul Sharma aracılığıyla gelen liste, akıllı telefonun Bluetooth 5.0 desteği ile birlikte geleceğini doğruluyor. Model numarası ve Bluetooth sürümü dışında, liste cihazla ilgili herhangi bir bilgi göstermiyor. Önceki raporlar, telefonun öne bakan kamera sensörüne yer vermek için üstünde su damlası çentiği bulunan 6,4 inçlik FHD + LCD ekrana sahip olabileceğini ortaya çıkardı.

SÖYLENTİLERE GÖRE GALAXY A22 5G'NİN ÖZELLİKLERİ

İddialara göre telefon üçlü kamera kurulumuyla ve 48 megapiksel birincil sensör içeren kare şeklinde bir kamera muhafazasıyla birlikte gelecek. Ön tarafta, özçekim ve görüntülü arama yapmak için 13 megapiksellik bir kamera yer alacak. Samsung Galaxy A22 5G cihazının MediaTek Dimensity 700 yonga setinden güç alması beklenirken, 4G varyantı Helio G80 yonga seti ile çalıştırılabilir. Akıllı telefonun yana monte edilmiş bir parmak izi sensörüne sahip olduğu söyleniyor.

Raporlar ayrıca 4G modelinin dörtlü kamera kurulumuna sahip olacağını ve 15W şarj desteği ile 5.000 mAh pile sahip olabileceğini ima ediyor. Telefonun siyah, beyaz, mor ve yeşil renklerde olması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde akıllı telefonun teknik özellikleri ve diğer tüm özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz. Şirket lansman tarihini duyurmadan önce teaser'ları da paylaşabilir. Samsung’un resmi lansman onayı için birkaç gün daha beklemek gerek.

İlginizi Çekebilir

Bilişim Uzmanı Suat Işıklı Teknoloji kampına katıldı

Bilişim Uzmanı Mehmet Suat IŞIKLI Antalya’da düzenlenen HYBRONE teknoloji kampına katıldı. Türkiye’nin en büyük ve tamamen yerli mühendislerin hazırladığı, uluslararası alanda da çok büyük şirketlerin takip ettiği HYBRONE uygulamasının lansmanı ve eğitim kampı yoğun katılım ile gerçekleşti. Doğu Anadolu Bölgesinden kampa katılan tek isim Mehmet Suat IŞIKLI oldu.

Airfryer kullanmak sağlıklı mı?

Son yıllarda hayatımıza hızla giren airfryer fritözler sağlıklı mı? Yağsız pişirme lezzeti etkiliyor mu?

Youtube’da Döngü Nasıl Yapılır?

Youtube’da döngü nasıl yapılır; aynı video ya da listeyi sürekli olarak oynatmak istiyorsanız video ve listenin yanında bulunan döndürme simgesine basarak döngü aktif hale getirilebilir.

2024’ün Web Tasarım Trendleri Webintek ile Netleşiyor!

Dijital dünyada var olmanın avantajları bir hayli büyük. Her sene başka bir boyuta evrilen web tasarım sektörüne yön veren firmalardan biri olan Webintek ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik. 2024’ün Web Tasarım trendleri ve web tasarım örnekleri ile ilgili Webintek’in bırakmış olduğu notlar şu şekilde:

OnePiece Full İzle

Eiichiro Oda tarafından yaratılan OnePiece, geniş bir karakter kadrosuyla dolup taşan bir manga ve anime serisine ev sahipliği yapar.

Akıllı Saat Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Akıllı saatler günlük yaşam tarzımızın önemli bir parçası haline geldi. Sadece zamanı söylemekle kalmıyor, aynı zamanda GPS takibi, fitness takibi, mesajlaşma ve arama ve çok daha fazlası dahil olmak üzere çok çeşitli özellikler sunuyorlar. Giyilebilir cihazların artan popülaritesiyle birlikte, piyasada binlerce akıllı saat mevcut ve bu da doğru olanı satın almayı zorlaştırıyor. Dolayısıyla, yeni bir akıllı saat için pazardaysanız, satın almadan önce göz önünde bulundurmanız gereken ilk sekiz faktörü burada bulabilirsiniz.

TÜM HABERLER