© Esenyurt Haberleri

Ünal Kırmızıtaş: Sorunlarımızın çözümü için oylarınıza talibim

31 Mart yerel seçimlerinde Esenyurt’ta bağımsız Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Ünal Kırmızıtaş iftar yemeği düzenledi ve Esenyurt’lularla biraraya geldi.

Çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programında bölgenin önde gelen isimleri,  kanaat önderleri, Sivil Toplum Kuruluşları ’da,  muhtarlar katılım sağladı. Düzenlenen iftar yemeğinde konuklarının kapıda karşılayan Ünal Kırmızıtaş,‘Sizin için Esenyurt için bu yolabaş koyduk. Yanımızda olun, destek verin, omuz verin. Bizde yaşanabilir bir Esenyurt için çok çalışalım’ dedi.

Esenyurt’un gelişimine hep beraber katkı sunalım

İftar yemeği ardından kısa bir selamla konuşması yapan Ünal Kırmızıtaş, ‘1993 yılından bu yana Esenyurt’ta yaşamaktayım. Yaşadığımız ve yaşadığınız sorunları çok iyi biliyorum. Ve istiyorum ki mecliste de sizlerin temsilcisi olayım. İlçemizin daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için gece gündüz demeden mücadele edeceğime söz veriyorum. Ben de sizler gibi ilçemizin sorunlarını sosyal hayatta ve yaşamın her alanında yaşamaktayım.

Amacım sizlerin ve ilçemizin sorunlarını, ilçemizin yönetildiği belediye meclisine taşımak ve aynı zamanda çözüm projeleri sunmak. Esenyurt’umuzun gelişmesine, geliştirilmesine katkı sunmak amacı ile Bağımsız Aday oldum. Günlük hayatta ihtiyaç duyduğumuz belediye meclisi hizmetlerinde, meclis üyelerinim etkisi ve etkinliğinin yüksek derecede önemli olduğunu bilmeliyiz. Ben de 31 Mart’ta sizden alacağım yetki ile ilçemizin daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için gece gündüz demeden mücadele edeceğime söz veriyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından iftara katılım sağlayan Sivil Toplum Kuruluşları tebrik ve başarı  temennisinde bulundular. 

İlginizi Çekebilir

Başkan Ahmet Özer, hıdırellez neşesine ortak oldu

Baharın müjdecisi Hıdırellez, Esenyurt’ta coşkuyla kutlandı. Roman vatandaşlarla birlikte baharın gelişini kutlayan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, Hıdırellez geleneğini yerine getirerek ateşin üstünden atladı. Programda konuşan Başkan Özer, “Esenyurt bir çiçek bahçesi, siz de bu bahçenin en güzel çiçeklerisiniz. Gününüz kutlu olsun. Neşeniz her daim var olsun” dedi.

Esenyurt'ta boğazına para kaçan çocuk ölümden döndü!

Esenyurt'ta annesiyle alışveriş yaparken boğazına takılan bozuk para nedeniyle nefes alamayan çocuk, çevredeki vatandaşlar ve bir vatandaşın Heimlich Manevrası sayesinde kurtarıldı. Olay güvenlik kamerasına yansıdı.

Esenyurt’ta uyuşturucu serasına çevrilen Ev'de 15 kilogram esrar ele geçirildi

Esenyurt’ta Güven Timleri tarafından uyuşturucu serasına çevrilen eve operasyon düzenlendi. Operasyonda özel düzenekle saksılara ekilmiş 15 kilogram esrar ele geçirilirken 1 kişi yakalandı.

Tartıştığı babasını vurdu!

Esenyurt’ta bilinmeyen nedenle tartıştığı babasını silahla vuran şahıs kaçarak kayıplara karışırken yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

Başkan Özer, Yakınan değil iş yapan bir belediye başkanı olacağım!

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, bölgedeki basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu: Kaçmak için 5'inci kattan atladı

Esenyurt'ta polis ekipleri uyuşturucu satışı yapıldığı öğrenilen bir adrese operasyon düzenledi. Operasyon sırasında polisten kaçmaya çalışan İran uyruklu M.E. 5. kattan atladı. Ağır yaralanan M.E'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, evde bulunan 1 şüpheli daha gözaltına alındı.

TÜM HABERLER