© Esenyurt Haberleri

Uyuşturucu parası için annesini dövdü

Avcılar'da uyuşturucu bağımlısı bir genç, annesinden para istedi. Yok cevabını alınca deliye döndü annesini hastanelik etti. Bakın o anne nasıl isyan etti.

Uyuşturucu almak için annesinden para istedi. "Yok" cevabını duyunca deliye döndü. O bağımlı, annesini hastanelik etti.

Korkunç olay Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Köroğlu sokakta yaşandı. Uyuşturucu kullanan 26 yaşındaki kişi. Annesi  Fatma Şimşek'ten para almak istedi. Parası olmadığını söyleyen annesine sinirlenen o genç, evi talan etti. Eşyalar arasında bin lira para buldu. Kendisini engellemek isteyen annesine tabak fırlattı. Parayı alarak kayıplara karıştı.

Gelen ihbar üzerine polis itfaiye ve sağlık ekipleri devreye girdi. Kolundan ve ayağından yaralanan anne Fatma Şimşek'e ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansa hastaneye götürüldü.

Yıllar önce eşinden boşanan çaresiz anne, oğlunun yıllardır uyuşturucu satıp kullandığını belirtti. Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, o genci kısa sürede gözaltına aldı.

İlginizi Çekebilir

Başkan Çaykara Gazetecilerle bir araya geldi!

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara gazetecilerle bir araya geldi. CHP'nin her kademesinde görev yaptığını belirten Çaykara, “Ben rüzgarı önüne kattığı bir süreçten gelmiyorum. Bir popülizmin ürünü değilim.” dedi.

Avcılar’da ‘Mahalle Hizmet Seferberliği’ başlatıldı

Son yapılan Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara, Avcılar’ın 10 mahallesinde hizmet seferberliği başlattıklarını duyurdu. 'Mahalle Hizmet Seferberliği' ekibi ilk olarak Üniversite Mahallesi’nde çalışmalarına başladı.

Avcılar’da 4 katlı binanın önündeki kaldırım çöktü. Bina tedbir amacıyla boşaltıldı

Avcılar ilçesinde, 4 katlı bir binanın önünde bulunan kaldırım çöktü. Bina tedbir amacıyla boşaltılırken, ekipler tarafından yapılan incelemeler sırasında bir sorun olmadığı belirlendi.

Avcılar'da iki arkadaş, arabaya aldıkları kişiler tarafından silahla vuruldu: 1 ölü

Avcılar'da, sabaha karşı otomobile aldıkları kişiler tarafından silahla vurulan Mehmet Koç hayatını kaybederken Ahmet H.'nin ise tedavisi devam ediyor. Olay yerinden kaçan şüphelileri yakalama çalışmaları ise sürüyor.

Avcılar'da kiracıya kızan ev sahibi eşyaları balkondan attı

Avcılar'da kiracıları ile sorun yaşayan ev sahibi, emlakçı ile birlikte kullanılamayacak hale getirilen eşyaları 4'üncü kattaki balkondan attı. Eşyaların kaldırımı tamamen kaplaması nedeniyle ev sahibine bin 500 lira ceza kesildi.

Yer: Avcılar! Eğlence mekanında sevgilisini bıçakladı

Avcılar’da eğlence mekanında bir kadının erkek arkadaşını bıçakladığı anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

TÜM HABERLER