esss

3. Geleneksel Farkındalık Şöleni Fark Yarattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
3. Geleneksel Farkındalık Şöleni Fark Yarattı
Engelsizsiniz Vakfı girişimiyle Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen 3. Geleneksel 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlamaları büyük bir şölen havasında geçti.

Çocukların doyasıya eğlendiği gecede sahne şovları, mehteran takımı, sihirbaz gösterisi ve özel çocukların dansları görülmeye değerdi. GeceyeEsenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Hayrettin Kat Kat, Esenyurt Mal Müdürü Mucize Çetinkaya, Şube Müdürü Yunus Akdemir, Adıyaman Belediyesi Meclis Üyesi ve Cumhurbaşkanımızın yakın dostu Salih Kaya, Esider Dernek Yönetimi, Şafak Vakfı Platformu, Ali Kemal Karınca, Mehmet Çalışır ünlü Sanatçı Çılgın Sedat, Yağmur Yalçın ve İsa Star gibi pek çok önemli isim katıldı.

“Farkındalık Yaratmak bizim elimizde!”

Gecede konuşma yapan Engelsizsiniz Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, “ Bu gece birbirinden kıymetli isimleri ağırlamanın mutluluğu yaşıyoruz. Bu yola çıkarken ilk hedefimiz yüzlerde küçük bile olsa bir gülümseme yaratmaktı. Şükür ki bu yıl etkinliğimizin 3.cüsünü gerçekleştiriyoruz.Engelsizsiniz Vakfı olarak bu yola kalbimizi, niyetimizi ve umutlarımızı koyduk. Tedavisi mümkün olmayan asıl engelin, asıl engelliliğin buz tutmuş vicdanlarda, sığ politikalarda ve art niyetli zihniyetlerde olduğunu, bunun dışındaki her engelin mutlaka aşılacağını biliyor ve buna canı gönülden inanıyorum.  "diye konuştu.

Programda Engelsizsiniz Vakfı 2019 vizyonu da açıklandı!

Yönetim Kurulu Başkanı Demir, “Destek Eğitim Burs Projesi, Hobi Atölyesi ile üreten çocuklar projesi ve Okuma Yazma Seferberliği Projesi ile 2019 da yine güzel projeleri hayata geçirerek özel çocuklarımıza katkı sağlamayı hedefliyoruz.” dedi.

Çocukların müthiş dansları büyük alkış aldı

 Gece de çocuklar ördek dansı, folklor gösterisi, Efe oyunu ve şiirleriyle büyük beğeni topladı.  Ayrıca başlatılan kampanya sayesinde yüzlerce gönüllünün desteği ile hazırlanan bot ve montlar tüm çocuklara hediye olarak dağıtıldı.

 Farkındalık gecesi öğretmenlerin öğrencileriyle birlikte dans etmesiyle son buldu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Demir, AK Parti'den Meclis üyesi adayı olduÖnceki Haber

Demir, AK Parti'den Meclis üyesi adayı o...

Genci 700 Lira İçin Döverek ÖldürdülerSonraki Haber

Genci 700 Lira İçin Döverek Öldürdüler

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!