esss

35 Yaş Üstü Veteranlar Futbol Turnuvası’nda sona gelindi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
35 Yaş Üstü Veteranlar Futbol Turnuvası’nda sona gelindi
İstanbul Ardahan Kültür Evi tarafından başlatılan 35 Yaş Üstü Veteranlar Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın şampiyonu EFT Spor oldu. Turnuva Esenyurt Turgut Özal Stadyumu’nda gerçekleşti.

Soğuk hava koşullarına rağmen büyük ilgi gören turnuvada sona gelindi. Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Kemal Deniz Bozkurt, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Taner Uluğ, CHP Belediye Başkan Aday Adayı Kurban Aslan, Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcıları Togay Çoban ve Gazanfer Karakaş, Esenyurt Belediye Meclis Üyeleri Adem Saçin, Mercan Koç, CHP ve Ak Parti Meclis Üyesi aday adayları yanı sıra Çıldır Dernekler Federasyonu Kemal Şimşir, Çıldır Dernek Başkanı Ergün Aslan, Ardahan Kültür Evi Kurucu Başkanı Tuncer Dağ katılım sağladı.

“Amacımız spor ve sporcunun yanında olmak”

Turnuvanın birincisi EFT Spor olurken turnuvanın ikincisi Ardahan Veteranlar takımı, turnuvanın üçüncüsü ise Gellik Spor oldu. Yapılan turnuvada kısa bir konuşma yapan İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı EfrailÇifçi: ‘’Geleneksel hale getirdiğimiz 35 Yaş Üstü Veteranlar Futbol Turnuvası’nın final maçını büyük bir coşku ve heyecanla izledik. Katılan tüm takımları tebrik ediyoruz. Amacımız spor ve sporcunun yanında olmaktır. Takımların göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı mutluluk duyuyoruz. Sporu yediden yetmişe herkesin her alanda yapması insana değer katar. Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı turnuvamızı bu yıl da olduğu gibi her yıl kesintisiz sürdüreceğiz.’’ dedi.

Alatepe’den Ardahan Kültür Evi’ne tebrik

Turnuvada takımlara plaket veren Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de böylesi güzel bir organizasyona vesile olduğu için Ardahan Kültür Evi’ni tebrik ettiğini söyledi. Alatepe: ‘’Bizler de bu hususta bölgemizin en aktif derneği olarak gördüğümüz Ardahan Kültür Evi’ni bu organizasyondan dolayı tebrik ediyoruz.’’ dedi.

Protokol üyeleri kupaları teslim etti

Derneğin kurucu başkanlığını yapan Tuncer Dağ ise Ardahan Kültür Evi’nin büyün faaliyetlerde yer almasından dolayı mutluluk duyduklarının altını çizdi. Organizasyona katılan başkan aday adayları ve siyasetçiler de böylesi büyük bir organizasyonun içerisinde yer alan Ardahan Kültür Evi’ni tebrik ettiler. Ardından kupa törenine geçilerek birincilik kupasını Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Gürbüz Süleymanoğlu ve CHP Belediye Başkan Aday Adayı Taner Uluğ takdim etti. İkincilik kupası Ardahan Kültür Evi Kurucu Başkanı Tuncer Dağ ve CHP Esenyurt Meclis Üyesi Aday Adayı Dilek Şimşir tarafından verildi. Üçüncülük kupası Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş ve Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Mercan Koç tarafından verildi. Centilmenlik kupasını Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Togay Çoban ve Ak Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı Alican Gökçe takdim etti.

En iyi kaleci ödülü CHP Belediye Başkan Aday Adayı Kurban Aslan ve Ak Parti Esenyurt İlçe Başkan Vekili Cemalettin Solmaz tarafından verildi. En iyi gol kralı ödülünü Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Adem Saçin ve Çıldır Dernekler Federasyonu Kemal Şimşir takdim etti.

Oldukça samimi bir havada geçen organizasyonun ardından katılımcılar toplu fotoğraf vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Esenyurt aday adaylarını tanıttıÖnceki Haber

CHP Esenyurt aday adaylarını tanıttı

AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar'a Coşkulu KarşılamaSonraki Haber

AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!