esss

7 taksiciyi mezarlıkta gasp ettiler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
7 taksiciyi mezarlıkta gasp ettiler
Avcılar'da uyuşturucu parası bulmak için ticari taksicileri götürdükleri Firuzköy mezarlığında gasp eden bir çete, Polisin film gibi bir operasyonu ile yakalandı.

Avcılar bölgesinde çalışan taksicilerin korkulu rüyası haline gelen 4 kişilik gasp çetesi çökertildi. 10 günde 7 ayrı gasp olayı gerçekleştiren çete, son eylem girişiminde suçüstü yakalandı. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen art arda şikayetler sonrası harekete geçen ekipler, taksi şoförlerinin ifadeleri doğrultusunda suçlu profili oluşturdu. Profillerden yola çıkan ekipler, şüphelilerin eşgallerini belirleyerek, ilçenin bazı noktalarında şüphelilere pusu kurdu. Taksicilerin gasp edildiği bölgeyi ablukaya alan polis ekipleri, 10 gün boyunca suçluların yeniden Firuzköy mezarlığına gelmesini bekledi.

POLİS HAVAYA ATEŞ AÇTI

Şüpheli şahıslardan birinin kaldığı metruk binayı tespit eden ekipler, diğer 3 şüpheliyi de yakalamak için fiziki takip yaptı. Gasp olaylarını geçekleştiği Firuzköy mezarlığına pusu atan polis ekipleri, gece saatlerinde mezarlığa gelen bir taksiden şüphelendi. Megafonla anons yapan ekipler, araçtan inen 2 şahsın kaçması üzerine takibe başladı. Boş bir fabrikanın kalıntıları arasına saklanan şüphelileri sıkıştıran polisin havaya ateş açması sonucu korkan gaspçılar saklandıkları yerden çıkarak teslim oldu. Aynı anda harekete geçen diğer ekiplerda yeri tespit edilen çete üyesi üçüncü şüpheliyi de gözaltına aldı.

Anahtarları saklamışlar

Şüpheliler gasp ettikleri şoförlerin yardım çağırmasını engellemek için arabanın anahtarını aldığı ve mezarların içine sakladığı da tespit edildi. Olaylardan sonra büyük korku yaşayan taksicilerden bazılarının işlerini bıraktığı da öğrenildi. Yakalanan 4 şüphelinin hırsızlık ve gasp suçundan çok sayıda suç kaydının bulunduğu biliniyor. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta 350 hak sahibi tapularına kavuştuÖnceki Haber

Esenyurt'ta 350 hak sahibi tapularına ka...

CHP, İmamoğlu’na sahip çıktıSonraki Haber

CHP, İmamoğlu’na sahip çıktı

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!