esss

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı İstifa Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı İstifa Etti
AK Parti´de Ardahan merkez İlçe Başkanı Fırat Avşar görevinden istifa etti. Avşar istifasını sosyal medya hesabından duyurdu

Avşar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada " İl Sağlık Müdürlüğünde yürütmüş olduğum Bulaşıcı Hastalıklar Çevre ve Çalışan Sağlığı Şube Müdürlüğü görevimden, 2014 yılında geri dönüş hakkım saklı kalmak koşulu ile işlerimiz nedeniyle istifa etmemin hemen ardından, Ak Parti üyesi oldum ve akabinde il başkan yardımcısı olarak başladığım siyasi kulvarda, Merkez İlçe Başkanlığına getirildim. Referandum , genel seçim ve son olarak yerel seçimlerde aktif görev alarak partime elimden geldiğince gücüm yettiğince yardımcı olmaya çalıştım.

Gördüğüm lüzum üzerine aktif ilçe başkanlığından bu gün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Ardahan ve Ardahanlı sevgimi her daim her düşünceden üstün tuttum ve tutmaya devam edeceğim. İlçe başkanlığı görevimi bırakıyorum ama her daim Partimin destekçisi ve savunucusu olacağımdan, gönlümün partimden yana olduğundan kimsenin kuşkusu olmasın. Yürütmüş olduğum görev sürecince beraber görev aldığımız her bir fert benim için değerlidir ve her vakit kapımda gönlümde dostlarıma açıktır. Zaman zaman siyasetin çetin rüzgarıyla eğer kalp kırmışsam haklarını helal etmelerini dilerim.

Parti içerisinde her daim destek olan başta Merkez İlçe Teşkilatımdaki arkadaşlarıma ve partimiz diğer teşkilatlarındaki mensuplarımıza ayrıca farklı düşünce ve partilerden bir çok dost arkadaş ve akrabalarımın süreç içerisinde verdiği desteklerden dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Ardahan benim sevdam, benim çocukluğum, benim gençliğim, benim yaşam alanım, bu memlekette taş üstüne taş koyan herkese destek oldum, minnettar kaldım, umuyorumki şehrimiz çok daha güzel noktalara gelir. Ardahan kamuoyuna saygılarımla." diyerek istifa etti.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2019 AÖF'te kaç puanla geçilir/kalınır?Önceki Haber

2019 AÖF'te kaç puanla geçilir/kalınır?

Yeniden seçim olsa kime oy verirsiniz anketi! Ekrem İmamoğlu mu, Binali Yıldırım mı?Sonraki Haber

Yeniden seçim olsa kime oy verirsiniz an...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!