esss

AK Parti'de istifalar peş peşe geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'de istifalar peş peşe geliyor
AK Parti'de istifaların ardı arkası kesilmiyor. Şimdi de...

 AK Parti'de bir şok istifa daha... AK Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Aşan, İl başkanlığı görevinden istifa etti. Ağrı İl Başkanı Kemal Atmaca'nın dünkü istifasının ardından bugün de AKP Muş İl Başkanı Namık Ergün ve AKP Hakkari İl Başkanı Nurettin Fırat, görevinden istifa etmişti.

AK Parti Şırnak İl Başkanı Mehmet Aşan, İl başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Aşan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte il başkanlığı binasında düzenlediği toplantıda yaptığı açıklamada, görev yapmanın bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, görevi devralacak kişiye başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Aşan, il binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, 3 yıldır yürüttüğü il başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı. Halka hizmet etmenin gururunu yaşadığını anlatan Aşan, şunları söyledi:

İŞTE O AÇIKLAMA

"Yaklaşık üç yıldır Şırnak AK Parti İl Başkanlığı görevini yürütmekteyim. AK Parti'nin içerisinde olup halkımıza hizmet etme şansını yakalamaktan ayrıca gurur duyduğumu belirtmek isterim. Görevim süresince başta Şırnak halkının desteği olmak üzere il ve ilçe teşkilatlarında görev alan ve birebir siyaset yapmaktan mutlu olduğum dava arkadaşlarımın, akrabalarımın ve ailemin destekleri ve fedakarlıklarıyla yol aldım. Bu süre içerisinde beraber siyaset yaptığım başta Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, her kademedeki yol arkadaşlarımla siyaset yapmanın şerefini yaşadım. Bu süreçte beraber olduğumuz dava arkadaşlarımın hepsine varsa benden yana bir hakkım helal ediyorum, kendilerinin bende varsa hakları helal etmelerini istiyorum.Şırnakta ağır şartlarda siyaset yapmanın bilincinde bu görevi gönüllü olarak sürdürdüm. Bu süre içerisinde Türkiye'nin birlik ve bütünlüğüne olan inancımız devletimize, partimize ve halkımıza karşı olan görev ve sorumluluğumuzun bilincinde olarak asla taviz vermedik, inancımızı cesaretimizi hep diri tutarak yüzümüz ak alnımız açık ve gururla gördüğüm lüzum üzerine AK Parti İl Başkanlığı görevini bu gün itibarıyla bırakıyorum.önümüzdeki kongrede aday olmayacağımı belirtiyorum. Bu bir bayrak yarışıdır bundan sonra bu görevi devralacak dava arkadaşıma şimdiden başarılar diliyorum.Kongrelerimizin dirilişe ve yükselişe vesile olmasını diler bu günden sonrada bir vatandaş olarak gücüm oranında partimizin ve halkımızın hizmetinde olduğumu belirtiyorum."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esenyurt'ta Bir Kamyon inşaat alanına uçtuÖnceki Haber

Esenyurt'ta Bir Kamyon inşaat alanına uç...

Vardar Fenerbahçe maçında ilk 11'ler belli olduSonraki Haber

Vardar Fenerbahçe maçında ilk 11'ler bel...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!