esss

Alatepe Erzurum'a Canlı Bağlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alatepe Erzurum'a Canlı Bağlandı
İstanbul’da geçtiğimiz aylarda öncelikle 3 federasyonun bir araya gelmesi ve kurucu federasyon olması için gerekli evrakları tamamlama aşamasında olan 2 diğer federasyonla birlikte, toplamda 5 federasyondan oluşan Erkon (Erzurum Konfederasyonu) Yönetim kurulu üyeleri, Erzurum’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

ALİ MURAT ALATEPE FACETİME’DAN CANLI BAĞLANDI
ERKON Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve Konfederasyon Başkanı, aynı zamanda Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, basın toplantısına görev yapmış olduğu Esenyurt Belediyesi’nde ki yoğunluğundan ötürü katılmadığından, toplantı esnasında Facetime üzerinden bir bağlantı gerçekleştirerek, basın mensuplarıyla istişarede bulundu.

Konuşmasında katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür eden Alatepe, 11 Kasım’da İstanbul Esenyurt ilçesindeki Nene Hatun Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan, ERKON Tanıtım ve Tanışma toplantısına basın mensuplarını bizzat davet etti.
Başkan Alatepe, “Çıkış noktası Erzurum olan bir ruhun, tekrar vücut bulmasına vesile olan arkadaşlar şu an orada.

ERKON dediğimiz yapı, bir üst yapı, hiç kimsenin üstü olmayan, bir çatı olarak herkesi kucaklayan bir yapı olması düşüncemiz var. Geçen gün bir toplantıda da söyledim. İmamenin hiç önemi yok. Kimin imam olduğundan değil, kimlerin bir araya geldiğidir. Bu bir çatı. Dışarıda kalanın başına buz düşer. Dolayısıyla bu çatının dışında kimseyi bırakmamak için bir araya geldik. Ciddi de bir karşılık bulduk. İnşallah Erzurum’da da bu yapıyı oluşturabilirsek, Türkiye’de Erzurum’un muhatabı kim derlerse, ERKON diyeceğiz. Tek bir muhatap olacak. Benim düşüncelerim bunlar. Bunda hiçbir siyasi düşünce yok.” dedi.
Başkan ALATEPE’nin konuşmasının ardından, soru cevap şeklinde devam eden basın toplantısı, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kitap Aşkı için Bir araya geldilerÖnceki Haber

Kitap Aşkı için Bir araya geldiler

Esenyurt'ta Yeni İmar Planları askıya çıktı...Sonraki Haber

Esenyurt'ta Yeni İmar Planları askıya çı...

Yorum Yazın

ess

Başka haber bulunmuyor!